>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Earl's Regency

Earl's Regency er et luksuriøst hotell som ligger i vakre, frodige omgivelser utenfor Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy.

Etter en lang og innholdsrik dag kan du slappe av ved det flotte svømmebassenget, som følger konturene fra den naturlige fjellformasjonen den er bygget inn i. Ved bassenget er det solsenger og en poolbar, som serverer snacks og kalde drikker.

For de minste har hotellet et eget barnebasseng og en liten lekeplass. For de aktive er det mulighet for å spille badminton eller få opp pulsen i treningsrommet. Hotellet ligger også i nærheten av golfbanen på Victoria Golf and Country Resort. Hotellet har også en suvenirbutikk og en spaavdeling hvor du kan unne deg en avslappende massasje.

Når du blir sulten, kan du se frem til spennende kulinariske opplevelser som kombinerer internasjonal gourmetmat med deilige srilankiske spesialiteter. Hotellet har også flere barer, som serverer alt fra småretter og snacks til kalde øl og cocktails.

På Earl's Regency bor du i pene og romslige rom med klimaanlegg, safe og egen balkong, samt bad med badekar.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Earl's Regency 410 NOK per person per natt.

Dobbeltrom med frokost fra
260 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.