Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Earl's Regency

Earl's Regency er et 5-stjerners luksushotell med et herlig svømmebasseng, en fantastisk restaurant og fantastisk service. Finn din reise til Sri Lanka her.

Earl's Regency

Sri Lanka
Earl's Regency er et luksuriøst hotell som ligger i vakre, frodige omgivelser utenfor Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy.
 
Etter en lang og innholdsrik dag kan du slappe av ved det flotte svømmebassenget, som følger konturene fra den naturlige fjellformasjonen den er bygget inn i. Ved bassenget er det solsenger og en poolbar, som serverer snacks og kalde drikker.
 
For de minste har hotellet et eget barnebasseng og en liten lekeplass. For de aktive er det mulighet for å spille badminton eller få opp pulsen i treningsrommet. Hotellet ligger også i nærheten av golfbanen på Victoria Golf and Country Resort. Hotellet har også en suvenirbutikk og en spaavdeling hvor du kan unne deg en avslappende massasje.
 
Når du blir sulten, kan du se frem til spennende kulinariske opplevelser som kombinerer internasjonal gourmetmat med deilige srilankiske spesialiteter. Hotellet har også flere barer, som serverer alt fra småretter og snacks til kalde øl og cocktails.
 
På Earl's Regency bor du i pene og romslige rom med klimaanlegg, safe og egen balkong, samt bad med badekar.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer