Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et sjarmerende og intimt boutiquehotell som ligger rett på stranden i gåavstand til restauranter og byliv. Bestill reisen din her.

Thaproban Beach House

Sri Lanka
Thaproban Beach House er et lite, sjarmerende boutiquehotell, som ligger rett ved Unawatunas fantastiske sandstrand med en formidabel utsikt over bukten og havet.
 
Hotellet er ideelt for gjester som setter pris på beliggenhet fremfor luksus, for det er akkurat det du får - et intimt og enkelt hotell med en helt fantastisk beliggenhet rett på den vakre sandstranden og i gåavstand til Unawatuna by, der du finner et stort utvalg av restauranter.
 
Hvis du foretrekker å spise på hotellet, har Thaproban Beach House en koselig restaurant, der du kan nyte deilige lokale retter og fersk sjømat med føttene i den myke strandsanden.
 
Det er ikke noe basseng på Thaproban Beach House, men sjøen er rett utenfor døren, og hvis du ikke klarer deg uten bassenget, er du velkommen til å bruke det deilige bassenget på søsterhotellet Thambapanni Retreat, som ligger ca. 100 m fra hotellet.
 
Det lille, intime hotellet har kun 12 rom og er ideelt for gjester, som foretrekker et lite hotell med mye sjarm og fantastisk service. Rommene er romslige og enkelt innrettet med klimaanlegg, minibar og safe, bad med dusj og balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller omgivelsene. Det er mulig å oppgradere til (delvis) havutsikt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer