Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Serenite Ella

På Serenite Ella bor du i fantastiske, frodige omgivelser i gåavstand til Ellas sentrum. Les mer og finn din drømmereise her.

Serenite Ella

Sri Lanka
Serenite Ella er et koselig og sjarmerende boutique-hotell, som ligger i vidunderlige, frodige og fredfylte omgivelser ca. 1 km utenfor Ella.
 
Fra hotellet er det bare få kilometer til attraksjoner som Nine Arch Bridge, Ella Rock og Little Adam’s Peak og hotellet er derfor et fantastisk utgangspunkt for å utforske området til fots, på mountainbike eller med tuktuk.
 
Restauranten på hotellet serverer lekre, lokale retter i koselige omgivelser med en helt formidabel utsikt over de flotte omgivelsene. Hvis du vil til byen og spise eller annet på kvelden, anbefaler vi at du tar en tuktuk frem og tilbake, for det er ikke noen gatelamper langs veien.
 
Alle rommene på Serenite Ella ligger i sjarmerende bungalows med en fantastisk utsikt. Noen har dessuten privat balkong. Det finnes også fler fellesområder på hotellet, der det er mulig å slappe av og nyte omgivelsene.
 
Rommene på Serenite Ella er enkelt innrettet med et lite oppholdsområde, myggnett over sengen, eget baderom med badekar eller dusj, hårføner, safebox, kjøleskap, minibar og mulighet for å lage kaffe og te.
 
Vær oppmerksom på  at hotellet ikke er godt egnet for folk som har vanskelig for å gå, for det er en del opp-ned og trapper på området. Hvis dette er en utfordring, anbefaler vi i stedet Ella Heritage.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer