Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel - fantastisk hotell på Sri Lanka - Les mer om Goldi Sands Hotel og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Goldi Sands Hotel

Sri Lanka
Goldi Sands Hotel er et glamurøst hotell, som ligger på stranden i Negombo, nord for hovedstaden Colombo og bare ca. 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen på Sri Lanka.
 
Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid har mulighet for å få hjelp og i alle fellesarealer er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du har mulighet for å få vasket klær.
 
Fra hotellet er det bare få skritt ned til det Indiske Ocean og hvis du foretrekker det, er det selvsagt også mulighet for å ta en svømmetur i bassenget på hotellet.
 
Det er restaurant på hotellet, der du kan få servert et stort utvalg av lekre retter og i baren kan du nyte en smakfull drink.
 
Hotellets plassering gjør det til en ideell base for deg, som ønsker å oppleve forskjellige aktiviteter til lands og til vanns. Det er mulighet for vannsportaktiviteter og du kan dra på hvalsafari, besøke fiskemarkedet eller dra inn til byen og se noen av de flotte historiske bygninger som er der. Du kan også leie sykkel, så du kan ta en tur rundt i området på to hjul. Hvis du ønsker å bli bortskjemt litt, da kan du slappe av med en god bok i solen eller få en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling.
 
På hotellet er det 130 rom og suiter, alle med eget baderom, aircondition og egen balkong/terrasse. På alle rommene er det telefon, lite kjøleskap, safebox, hårføner og mulighet for å lage kaffe/te.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer