Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Amaya Beach Pasikudah

Amaya Beach Pasikudah ligger rett ved den nydelige sandstranden med et herlig svømmebasseng og noen av de beste restaurantene i området. Finn din reise her.

Amaya Beach Pasikudah

Sri Lanka
Amaya Beach Pasikudah er et veldig hyggelig hotell som ligger rett på den vakre sandstranden i Pasikudah. Det luksuriøse strandparadiset byr på mange muligheter til å slappe av med lange, late dager på stranden eller ved det fantastiske, store svømmebassenget, som har utsikt over stranden og havet. Her finner du også poolbaren, hvor du kan nyte en kopp srilankisk kaffe eller en forfriskende cocktail.
 
Skal det skje noe mere, tilbyr hotellet et mangfold av vannsportaktiviteter. Du kan for eksempel prøve deg på jetski, vindsurfing, vannski eller stand up paddle (SUP), ta en tur i kano eller kajakk eller utforske de vakre korallene og livet under havoverflaten med dykkermaske eller snorkel.
 
Du kan også dra på fisketur og prøve havfiske eller ta en tur i glassbunnsbåt, hvor du kan oppleve livet i havet uten å bli våt.
 
Tilbake på hotellet kan du unne deg en avslappende massasje eller en tradisjonell ayurvedabehandling i hotellets spa-avdeling, eller du kan delta i aktiviteter som vannpolo, sandvolleyball, badminton og vannaerobic. Du kan også få opp pulsen i treningsrommet eller leie en sykkel slik at du kan utforske de vakre omgivelsene på egenhånd.
 
For hotellets yngste gjester er det et innendørs lekerom og et barnebasseng hvor barna kan leke og få nye venner.
 
Når du blir sulten, kan du være glad for at Amaya Beach Pasikudah har noen av de aller beste restaurantene i området. Hovedrestauranten tilbyr en overdådig buffé med smakfulle asiatiske og internasjonale retter samt fersk sjømat, mens Spice Market-restauranten serverer deilige srilankiske retter og forfriskende cocktailer.
 
Hotellet har også en fantastisk strandklubb, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Her kan du stille sulten med en pizza eller en lett matbit og nyte en kald øl eller en cocktail på en av de komfortable daybedene.
 
På Amaya Beach Pasikudah bor du i lyse og romslige rom, som er elegant innredet med gode senger, skrivebord og en liten sittegruppe. Alle rommene har wi-fi, minibar, safe og klimaanlegg samt en vakker, privat terrasse eller balkong med utsikt over den grønne hagen. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer