Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Heavens Edge Hotel Ella

Heavens Edge Hotel Ella er et familievennlig og naturskjønt hotell i Ella. Her får du unik utsikt over Ella Gap, Little Adam's Peak og Rawana-fossen.

Heavens Edge Hotel Ella

Sri Lanka
Heavens Edge Hotel Ella er ditt naturparadis på Sri Lanka. Det luksuriøse hotellet ligger på toppen av Ella Pass, 3300 meter over havet, med en unik panoramautsikt over det berømte Ella Gap, Little Adam's Peak og Babaragama-fossen. Hotellets beliggenhet gjør det til et ideelt sted å slappe av fra byens kjas og mas.
 
På Heavens Edge kan du starte dagen med å våkne til lyden av fossefall i det fjerne og frisk, uberørt luft. Deretter kan du ta en dukkert i bassenget og nyte den fantastiske utsikten. Hotellet er også familievennlig, med barnebasseng og et Game/TV-rom der du kan spille brettspill, dart, biljard eller biljard. Her kan du også se på TV og spille PlayStation.
 
Når du blir sulten, kan du besøke hotellets restaurant og bar, som serverer vestlige, østlige og autentiske srilankiske retter og drikke. 
 
Alle rommene er romslige og utstyrt med komfortable king-size-senger, moderne møbler, elegante bad med luksuriøs innredning, Wi-Fi og TV. Alle rommene har fantastisk utsikt over den vakre naturen, som du kan nyte fra balkongen.
 
Hvis du reiser med barn, er det mulighet for en ekstra seng eller to rom med forbindelsesdør.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer