Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Morning Dew Hotel

Opplev Sri Lankas Hill Country og vakre Ella. Fra Morning Dew Hotel har du en formidabel utsikt over teplantasjer, Little Adam's Peak m.m. Les mer her!

Morning Dew Hotel

Sri Lanka
Beliggende i eventyrlige omgivelser med frodig natur, vakre teplantasjer og krystallklare vannfall er Morning Dew Hotel et ideelt sted for deg, som drømmer om å nyte roen og naturen i Sri Lankas maleriske Hill Country – langt vekk fra byens støy og bråk.
 
Det lekre boutique-hotellet ligger høyt, med formidabel utsikt til byen Ella rett nedenfor og utsikt til både Little Adam's Peak og The Rock. Særlig hotellets rooftop-terrasse byr på en helt fantastisk panoramautsikt over området.
 
Du kan fordype deg i den rolige atmosfæren på Morning Dew Hotel, der du også kan friske opp sansene i hotellets svømmebasseng eller nyte en avslappende behandling i spaet.
 
Fra hotellet kan du gå til blant annet Ellas koselige hovedgate, og hvis du virkelig vil på oppdagelse i de frodige omgivelsene er det mulig å leie mountainbikes på stedet.
 
Den lille a la carte restauranten på Morning Dew Hotel byr på en fin blanding av internasjonale og lokale retter, mens mocktail-baren tilbyr et stort utvalg av ikke-alkoholiske cocktails. Du kan også skjemme bort smaksløkene dine med en kopp lokal te eller friskbrygget kaffe, mens du nyter den vidunderlige utsikten.
 
Alle rommene på Morning Dew Hotel er pent og smakfult innrettet med lekkert baderom, wi-fi, tv, aircondition, mulighet for roomservice og ikke minst balkong med en vakker utsikt til fjellene som ligger hele veien rundt hotellet.
 
Vær oppmerksom på at Morning Dew Hotel ligger opp en bratt bakke og derfor ikke er velegnet for folk, som er dårligt gående. Vi hjelper selvsagt gjerne med å finne et alternativt hotell, hvis du ønsker det.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer