Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Suriya Resort Kammala

Suriya Resort Kammala - fantastisk hotell på Sri Lanka - Les mer om Suriya Resort Kammala og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Suriya Resort Kammala

Sri Lanka
Suriya Resort Kammala ligger på stranden nord for Negombo.
 
Hotellet har en fantastisk utsikt ut over det vakre Indiske Ocean og du kan selvsagt gå direkte ned på stranden. Fra stranden er det mulighet for å prøve krefter med ulike vannsportaktiviteter. Hvis du foretrekker å bade i bassenget, er det selvsagt også en mulighet og hvis du bare ønsker å ligge og slappe av med en god bok, kan du bruke en av liggestolene i basseng-området. Det er også mulighet for å besøke fitness-senteret eller få en deilig massasje eller avslappende behandling i spa-avdelingen.
 
Restauranten på hotellet serverer lekker mat til alle dagens måltider og i baren kan du få servert en smakfull drink, som du kan nyte i den vakre hagen, som ligger på området. I alle fellesområdene er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.
 
Hotellet har 60 rom og suiter, som alle har eget bad/toalett med toalettartikler og hårføner. Det er også aircondition, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefasiliteter, safebox og drikkeflasker med vann på rommet. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer