>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Suriya Resort Kammala

Suriya Resort Kammala ligger på stranden nord for Negombo.

Hotellet har en fantastisk utsikt ut over det vakre Indiske Ocean og du kan selvsagt gå direkte ned på stranden. Fra stranden er det mulighet for å prøve krefter med ulike vannsportaktiviteter. Hvis du foretrekker å bade i bassenget, er det selvsagt også en mulighet og hvis du bare ønsker å ligge og slappe av med en god bok, kan du bruke en av liggestolene i basseng-området. Det er også mulighet for å besøke fitness-senteret eller få en deilig massasje eller avslappende behandling i spa-avdelingen.

Restauranten på hotellet serverer lekker mat til alle dagens måltider og i baren kan du få servert en smakfull drink, som du kan nyte i den vakre hagen, som ligger på området. I alle fellesområdene er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Hotellet har 60 rom og suiter, som alle har eget bad/toalett med toalettartikler og hårføner. Det er også aircondition, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefasiliteter, safebox og drikkeflasker med vann på rommet. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Suriya Resort Kammala 260 NOK per person per natt.

Dobbeltrom fra
195 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.