Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Amethyst Resort Pasikudah

Amethyst Resort Pasikudah ligger rett ved den vakre, barnevennlige sandstranden og har et deilig svømmebasseng, egen restaurant og romslige rom.

Amethyst Resort Pasikudah

Sri Lanka
Amethyst Resort Pasikudah er et koselig 4-stjerners hotell som ligger på den fantastiske sandstranden i Pasikudah.
 
Med gyllen sand og rolig asurblått vann, som er ideelt for både bading og snorkling, er Amethyst Resort Pasikudah det perfekte utgangspunktet for en herlig strandferie – enten du foretrekker ren avslapning eller massevis av opplevelser og aktiviteter.
 
I bukten utenfor Pasikudah ligger et av de mest populære korallrevene på Sri Lanka, og hotellet har et eget dykkesenter som arrangerer snorkling og dykkerturer. Det er også mulig å prøve seg på vannsport som vannski, vindsurfing og kajakkpadling.
 
Tilbake på hotellet kan du ta en dukkert i det innbydende svømmebassenget, unne deg en forfriskende cocktail i poolbaren mens barna leker i barnebassenget, eller nyte et deilig måltid i hotellets egen restaurant, som tilbyr bl.a. fersk sjømat. Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, kan du bestille en romantisk, privat middag på en pontongbåt.
 
På Amethyst Resort Pasikudah bor du i fine og romslige rom, bygget som små rekkehus. Alle rommene har klimaanlegg, minibar, safe, TV og bad samt egen terrasse med utsikt over elven. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer