>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Coco Bay Unawatuna

Det hyggelige boutique-hotell Coco Bay Unawatuna er ganske enkelt en liten bit av paradis.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved en liten privat strand med en formidabel utsikt utover det azurblå hav i den rolige del av den berømte Unawatuna-strand.

Her er det en rolig og fredfylt atmosfære, der du kan nyte utsikten til båtene på havet, apene i trærne og krabbene på stranden.

Stranden i Unawatuna er en av de vakreste på Sri Lanka og fra Coco Bay har du kun kort avstand til både den populære turistby Unawatuna og til koselige Galle med spennende butikker, barer, restauranter og ikke minst det berømte Galle Fort.

Fasiliteter og restauranter

På Coco Bay Unawatuna finner du et flott, innbydende basseng og loungebaren Chill Out, der du kan nyte den avslappende atmosfæren ved bassenget med et glass vin, en øl eller en eksotisk cocktail.

Hotellets strandrestaurant, LA MER, som er en av de beste restauranter i Unawatuna, ligger direkte på den vakre stranden med en formidabel utsikt over havet. Her kan du skjemme bort smaksløkene med fersk sjømat, middelhavsinspirerte kjøttretter, autentiske italienske pizzaer og pastaer og velsmakende vegetariske og srilankanske retter.

På Coco Bay er det dessuten mulig å delta i yogaleksjoner eller skjemme bort deg selv med en avslappende massasje (mot ekstra kostnad).

Rommene på Coco Bay

Alle de lekre rommene er innrettet med fokus på komfort, avslapping og eleganse og har en vidunderlig utsikt ut over det azurblå hav. Rommets store, private balkong er innrettet med behagelige hagemøbler og solsenger, der du kan nyte den vakre solnedgangen med et glass vin eller en cocktail i hånden – hvis ikke du vil gå inn og nyte utsikten fra jacuzzien.

For å gjøre oppholdet ditt på Coco Bay Unawatuna enda mer behagelig finner du på alle rommene store king size-senger, tv, minibar, wi-fi, elektronisk safebox, aircondition og takvifte, putemeny, såpemeny, te-/kaffefasiliteter, gratis drikkevann, strykefasiliteter og eget baderom med gratis toalettartikler, jacuzzi, badekåpe og tøfler.

Dessuten er det daglig rengjøring og mulighet for roomservice og vaskeservice.

Dobbeltrom med frokost fra
290 NOK
Dobbeltrom med halvpensjon fra
475 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.