>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hikka Tranz by Cinnamon

Hikka Tranz by Cinnamon er et stort og hyggelig hotell som ligger rett ved den lange, gylne sandstranden med kort avstand til sentrum av den populære badebyen Hikkaduwa, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer.

Hotellet har et stort, deilig bassengområde med eget barnebasseng samt solsenger og parasoller til fri bruk. Det finnes også en god poolbar med utsikt over bassenget og havet. Her serveres det  snacks, kalde drikker og forfriskende cocktails.

Hovedrestauranten på Hikka Tranz by Cinnamon serverer frokost, lunsj og middag fra en buffet med et fint utvalg av internasjonale og lankesiske retter, og resten av dagen har de en à la carte-meny. Hotellet har også en koselig a la carte-restaurant hvor du kan nyte nyfanget fisk og skalldyr til lyden av bølge skvulp.

Hos Hikka Tranz by Cinnamon bor du i fine rom med safe, minibar og Wi-Fi samt egen balkong med delvis utsikt over det vakre Indiahavet.

Dobbeltrom med frokost fra
260 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.