Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Mahaweli Reach Hotel

Mahaweli Reach Hotel i Kandy kombinerer tradisjonell srilankisk estetikk med luksuriøs komfort. Her kan du nyte fortryllende rom med egen balkong, fantastisk utsikt og luksuriøse fasiliteter for en uforglemmelig ferie i fjellene.

Mahaweli Reach Hotel

Sri Lanka
Mahaweli Reach Hotel i Kandy på Sri Lanka er et eksklusivt tilfluktssted som mestrer kunsten å forene tradisjonell srilankisk estetikk med luksuriøs komfort. Dette boutiquehotellet tilbyr romslige og fortryllende Deluxe-rom med egen balkong som enten vender ut mot hotellets basseng, den frodige hagen eller den fantastiske elven Mahaweli. 
 
Rommene er designet for å være det ideelle tilfluktsstedet på fjellet, der du kan slappe av og nyte roen. Etter en opplevelsesrik dag kan du unne deg et luksuriøst bad i det store badekaret og benytte deg av høyhastighets Internett-tilgang for å dele ferieminnene dine med resten av verden. En enkeltseng eller dobbeltseng sørger for en koselig stund foran TV-en eller en fredelig natts søvn i den sanne roen som bare Kandy kan tilby.
 
Rommene har en rekke fasiliteter som klimaanlegg, egen balkong, TV, badekar/dusj, toalettartikler, minibar, kaffe- og tekoker, safe, strykejern og strykebrett og utsikt over elven, hagen eller bassenget. 
 
Mahaweli Reach Hotel er opptatt av å gjøre hvert øyeblikk av oppholdet ditt spesielt. Hotellet inviterer deg til å oppleve den raffinerte sjarmen på rommene, feire spesielle begivenheter ved elvebredden, finne ekte fornyelse på spaet og til og med utforske Kandy, der det alltid er noe nytt å oppdage for hvert besøk.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer