Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Occidental Paradise Hotel

Opplev luksus midt i naturen på Occidental Paradise Dambulla, der luksuriøse rom møter historiske landemerker og naturskjønne nasjonalparker. Perfekt for en avslappende og eventyrlig ferie.

Occidental Paradise Hotel

Sri Lanka

Occidental Paradise Dambulla ligger i jungelen i den historiske byen Dambulla, og ønsker deg velkommen til en unik og luksuriøs opplevelse midt i naturen. Her kan du spise blant trærne, slappe av ved bassenget eller utforske byen. Med enkel tilgang til byen og Dambulla International Cricket Stadium, samt nærhet til berømte verdensarvsteder og naturparker, er hotellet den perfekte basen for enhver ferie.

 
Utforsk attraksjoner som Dambulla Cave Temple, Sigiriya Rock, Kaludiya Pokuna, Ibbankatuwa Tank og Pidurangala Rock. Naturelskere kan besøke Habarana Eco Park, Minneriya, Kaudulla eller Wasgamuwa nasjonalpark og oppleve ville elefanter i deres naturlige habitat.
 
Hotellet har et stort svømmebasseng blant trærne, et herlig spa hvor du kan slappe av og koble av, og et fullt utstyrt treningssenter hvor du kan holde deg i form. Hotellet har også et svømmebasseng, og det finnes aktiviteter for hele familien.
 
Hotellet har to restauranter hvor du kan nyte lokale og internasjonale retter og deilige pizzaer. Det er også to barer, som er ideelle for å nyte en forfriskende drink ved bassenget.
 
Rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og har bekvemmeligheter som skrivebord, Wi-Fi, klimaanlegg, safe, bord med stoler og minibar.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer