Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

The Palms Hotel Beruwala

Her kan du unne deg et utvalg av kulinariske opplevelser, avslappende behandlinger i velværesenteret og delta i de mange fritidsaktivitetene. Et perfekt tilfluktssted for par, med det fantastiske Indiske hav som bakteppe.

The Palms Hotel Beruwala

Sri Lanka

The Palms Beruwala, som ligger i den pittoreske byen Beruwala på Sri Lanka, er et tropisk paradis med det glitrende Indiske hav som imponerende kulisse. Hotellet har en fantastisk beliggenhet langs Sri Lankas uberørte kystlinje, og på The Palms venter en mengde fritidsaktiviteter. Du kan spille sandvolleyball, ta en dukkert i det klarblå havet eller bare lene deg tilbake og nyte det hele - valget er ditt.

De dyktige terapeutene på The Palms Wellness Centre tilbyr en rekke avslappende behandlinger, fra avstressende massasje til energigivende ansiktsbehandlinger. Det er mye å gjøre i og rundt Beruwala, men The Palms Hotel har også mye å underholde deg med. Hotellet har et utmerket svømmebasseng og sportsfasiliteter, et treningssenter og et ayurvedisk helbredelsessenter på Sri Lanka. Du vil raskt bli kjent med den utmerkede restauranten, og det finnes også barer, en kaffebar og til og med en hotellounge.

Ta steget inn i en verden av kulinariske herligheter på The Palms, der hvert måltid er en reise i smak og nytelse. Utforsk en symfoni av smaker som spenner fra Sri Lankas rike kulinariske spesialiteter til internasjonale retter.

Alle rommene på The Palms er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger og har eget bad. Rommene har unik utsikt over enten hotellets frodige hager eller det asurblå havet. For å sikre et komfortabelt opphold er alle rommene utstyrt med bekvemmeligheter som TV, telefon, minibar (mot betaling) og safe.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer