>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Bougainvillea Safari Lodge

Bougainvillea Safari Lodge ligger halvveis mellom Lake Manyara og Ngorongoro-krateret, ikke langt fra byen Karatu.

Her finner du ekte afrikansk stemning med tanzaniansk service og gjestfrihet.

Etter en lang dag på safari kan du ta en svømmetur i bassenget eller skjemme bort deg selv med en gang massasje. For de yngste gjester er det barnebasseng.

Lodgen har en flott restaurant, der du får servert lekker mat til alle dagens måltider. Frokosten og lunsjen består av en lekker buffet, der det er mulig å smake både internasjonale retter og lokale spesialiteter. Middagen er en fem-retters meny, som er sammensatt av den erfarne kokken på stedet.

I baren kan du få en lekker drink eller cocktail, som du eventuelt kan nyte i loungen og hvis du ønsker, kan du gå en tur i den vakre tropiske hagen på området. På lodgen er det også en liten souvenirbutikk, som du kan besøke og i alle fellesområdene er det gratis wifi.

Det er 32 rom på lodgen, som ligger i små hytter. Noen av dem har utsikt til den vakre hagen, mens andre har utsikt til bassenget. Hvert rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, eget bad/toalett med dusj og en lille veranda/altan.