>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Hippo Trails Camp

Hippo Trails Camp ligger på åssiden av Banagi Hills, midt i den verdensberømte Serengeti Nasjonalpark, og er derfor en ideell base for safari. Fra lodgen er det en vakker utsikt ned til elven og de ville dyrene, som bor og lever i området, og som du både kan høre og se fra lodgen.

Lodgens fellesområde består av en restaurant, der du får servert lekker mat, en lounge og en bar. Her kan du skikkelig slappe av med en god drink eller en kald øl i hånden og hvis du trenger til en kopp kaffe eller te, er det mulighet for å lage dette. I fellesområdet er det gratis wifi og på kvelden kan du sitte utenfor omkring bålet og nyte den flotte, afrikanske stjernehimmelen. Det er begrenset mengde av rent vann i området og det er derfor viktig at du sparer på ressursene og for eksempel ikke vasker klær under oppholdet på Hippo Trails Camp.

Rommene på Hippo Trails Camp er innrettet i luksustelt med fast bund og det er både elektrisitet og rennende vann. Rommene har alle dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, skrivebord, drikkevann på flaske og selvsagt eget bad/toalett med dusj. Det er også en liten veranda/terrasse ved hvert telt, så du kan sitte ute og nyte den vakre afrikanske naturen og de lydene, som omgir deg.