>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Kibo Palace Hotel

Kibo Palace Hotel har en ideell plassering i Arusha, mellom noen av de mest fantastiske safariparkene i Tanzania og Mount Kilimanjaro. Hotellet er oppkalt etter det høyeste punktet på Kilimanjaro.

På hotellet er det et lekkert bassengområde der du kan slappe av og ta en svømmetur, eller du kan nyte en deilig juice fra poolbaren. I restauranten, som har utsikt over bassenget og den frodige hagen, kan du velge mellom et stort utvalg av lokale og internasjonale retter, og loungebaren er det perfekte stedet å nyte et glass vin eller en drink etter middagen. På Kibo Palace Hotel er det også fitnessrom, badstue og dampbad og mulighet for å bli skjemt bort med en avslappende massasje.

Alle rommene på Kibo Palace Hotel er koselige og pent innrettet med alle fasiliteter som du kan få bruk for. Det er blant annet eget baderom med dusj, aircondition, tv, wi-fi, elektronisk safeboks og mulighet for roomservice og minibar.