>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ibis Bangkok Riverside

Ibis Bangkok Riverside er et enkelt og moderne hotell som ligger ved Chao Phraya-elven med vakker utsikt over elven og byen.

Fra hotellet gir elvetaxi enkel tilgang til attraksjoner ved elven, inkludert Wat Pho-tempelet og det populære utendørs kjøpesenteret Asiatique, som tilbyr en rekke restauranter, boder og matmarkeder. Hvis du vil oppleve andre deler av Bangkok, kan du ta gratis skyttelbussen til nærmeste skytrain-stasjon, som forbinder deg med resten av den pulserende hovedstaden.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved det vakre utendørsbassenget eller nyte en god middag i hotellets restaurant. Det er også en liten lekeplass for de minste.

På Ibis Bangkok Riverside bor du i fine og enkelt møblerte rom med eget bad. Reiser du med barn er det mulig å oppgradere til familierom med køyesenger og plass til to voksne og to barn.