>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ibis Styles Khao San

I hjertet av det sjarmerende og fargerike området Khao San Road finner du Ibis Styles Khao San – et ryddig og moderne hotell med et vakkert, regnbuefarget svømmebasseng, hvor du kan slappe av etter en begivenhetsrik dag.

Når du bor på Ibis Styles Khao San, har du lett tilgang til de mange kulturelle attraksjonene som finnes i Bangkoks historiske gamle kvarter, inkludert det spektakulære Grand Palace og den enorme Reclining Buddha ved Wat Pho Temple.

Du har også et mangfold av restauranter, barer og butikker rett utenfor døren, og foretrekker du å spise på hotellet, er det både restaurant og et lite bakeri, som selger hjemmebakt brød og kaker samt kald drikke, ferskpresset juice og god kaffe. Hotellet har også en koselig bar med levende musikk og deilige cocktailer.

På Ibis Styles Khao San bor du i lyse og fargerike dobbelt- eller familierom med klimaanlegg, minikjøleskap, safe, wi-fi og eget bad.