>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Pakasai Resort

Se frem til en romantisk og avslappende ferie i fantastiske, frodige omgivelser på Pakasai Resort – et vakkert 4-stjerners hotell som ligger noen få minutters gange fra den vakre sandstranden i Ao Nang.

Hotellet er bygget i moderne, thailandsk stil og har en fantastisk utsikt over de grønne omgivelsene. Her kan du sole deg på en av de mange solsengene eller ta en forfriskende svømmetur i det vakre evighetsbassenget, som også har en liten barneavdeling. Bassengbaren serverer kalde drikker og snacks, slik at du kan tilbringe hele dagen ved bassenget hvis du vil.

Du kan også holde deg i form i treningsrommet, gå forbi hotellets lille bibliotek eller unne deg en avslappende massasje i den luksuriøse spaavdelingen.

I tillegg til bassengbaren er det en kafé som serverer fersk juice, vin og fargerike cocktailer, samt en koselig restaurant som tilbyr smakfulle thailandske retter og fersk sjømat med utsikt over hotellets tropiske hage. Foretrekker du å gå ut om kvelden, er det kun en kort spasertur til Ao Nangs brede utvalg av butikker, barer og restauranter.

På Pakasai Resort bor du i romslige og lyse rom med fine bad og private balkonger, hvor du kan nyte de vakre, tropiske omgivelsene. Alle rom har wi-fi, TV, kjøleskap og mulighet for å lage kaffe og te.