>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

La Siesta Ma May

La Siesta Ma May er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i hjertet av Hanois sjarmerende gamleby med gangavstand til Hoan Kiem-sjøen. Hotellet er en fantastisk rolig oase midt i den pulserende byen med et mangfold av spisesteder, butikker, markeder og koselige gater rett utenfor døren.

Etter en begivenhetsrik dag kan du unne deg en avslappende spabehandling i hotellets spa-avdeling før du setter deg i restauranten Red Bean, som serverer autentisk vietnamesisk mat i koselige omgivelser.

Vi anbefaler å avslutte med en fargerik cocktail eller et glass vin i La Siesta Ma Mays vakre skybar på toppen av bygget, hvor du kan nyte den fantastiske panoramautsikten over hektiske Hanoi.

På La Siesta Ma May bor du i pent møblerte rom med dobbeltseng eller enkeltseng, skrivebord, wi-fi, minibar og safe, samt bad med dusj eller badekar.

Dobbeltrom med frokost fra
285 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.