>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Paragon Saigon Hotel

Det flotte, 4-stjernet Paragon Saigon Hotel har en perfekt beliggenhet i Ho Chi Minh City med butikksenter, markeder og restauranter innen for kort gåavstand og kun seks km til sentrum av den pulserende millionbyen.

Hotellet har alt hva du trenger under oppholdet ditt i Ho Chi Minh City.

Den koselige solterrassen med basseng er en skjønn oase med en spektakulær utsikt over byen, og rooftop baren er ideell til en drink etter en opplevelsesrik dag.

Paragon Saigon Hotel har dessuten sitt eget wellness-senter med badstue, boblebad og mulighet for å bestille avslappende behandlinger. Hotellet har også treningsfasiliteter, wi-fi, egen nattklubb og restaurant, der frokostbuffeten blir servert.

Under oppholdet på Paragon Saigon Hotel bor du i et av de flotte Deluxe-rommene med moderne innretting og utsikt over byen. Alle rommene har kaffe- og tefasiliteter, skrivebord, klimaanlegg, flaskevann, mulighet for wi-fi, safebox og baderom med badekar/dusj, hårføner og gratis toalettartikler.

Dobbeltrom med frokost fra
65 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.