>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Thanh Lich Royal Boutique

Thanh Lich Royal Boutique er et luksuriøst 4* hotell som ligger i hjertet av Hue. Hotellet er elegant innredet med en vakker kombinasjon av moderne og tradisjonell vietnamesisk arkitektur.

Etter en lang og innholdsrik dag kan du slappe av ved det deilige, innendørs saltvannsbassenget med utsikt over byen, få opp pulsen i treningsrommet eller la deg skjemme deg bort i den deilige spaavdelingen, som tilbyr badstue, varmt badekar og mulighet for massasjebehandlinger. For de minste er det et lite lekerom.

Når sulten melder seg, er det hele tre restauranter å velge mellom, og hotellet har også en koselig loungebar i 15. etasje, hvor du kan nyte en forfriskende cocktail, et glass vin eller en kald øl mens du nyter den fantastiske panoramautsikten utsikt over byen og Parfyme-elven.

Hos Thanh Lich Royal Boutique bor du i fine og romslige rom, som er innredet med moderne møbler, bad med badekar eller dusj og en fantastisk utsikt over byen. Alle rom har wi-fi, TV, air condition, safe og minibar.

Dobbeltrom med frokost fra
85 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.