>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

TTC Hotel Premium Can Tho

Beliggende i sentrum av Can Tho med flott panoramautsikt over byen og elven finner du det 4-stjernet TTC Hotel Premium Can Tho.

Fra hotellet kan du gå til severdigheter som Ong Pagoda, den koselige elvebredden og nattmarkedet og hvis du trenger til avslapping, kan du ta en svømmetur i det fine bassenget, nyte solen fra en solseng eller få opp pulsen i treningslokalet.

De to restaurantene på TTC Hotel Premium Can Tho byr på lekre lokale og internasjonale retter og ”The Alfresco Coffee” er det perfekte sted å slappe av og nyte den fantastiske utsikten over Ninh Kieu Wharf og Hau-elven.

Hotellet byr dessuten på romslige og komfortable rom med aircondition, minibar, vann på flaske og mulighet for å lage kaffe og te. Alle rommene har også eget baderom med hårføner, slåbrokk og gratis toalettartikler. Det er mulig å oppgradere til utsikt mot elven mot ekstra betaling.

På hotellet finns dessuten wi-fi, safebox og mulighet for å få vasket/renset klær.