>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bali Zoo

En tur til Bali Zoo er en fantastisk utflukt for hele familien!

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til fantastiske Bali Zoo, hvor du kan oppleve mer enn 350 forskjellige dyrearter.

Balis eneste dyrehage fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det vennlige personalet viser deg gjerne rundt og forteller deg om de forskjellige artene og deres arbeid med dyrene.

En av hovedattraksjonene – spesielt for de yngste i familien – er de fascinerende elefantene, og det er både mulig å prøve å mate de majestetiske dyrene eller få en tur på ryggen til en elefant (tilleggskjøp). Elefantene i Bali Zoo blir tatt vare på og tatt vare på etter alle kunstens regler, og setene som brukes under turene er komfortable for både passasjerer og elefanter.

Dagsprogrammet inkluderer også mating av for eksempel løver, krokodiller og tigre.

Etter noen fantastiske timer i Bali Zoo, kjører du tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Praktisk

Transfer, lunsj og opptil 4 timer i Bali Zoo er inkludert i prisen. Barn under 2 er gratis.

Pris pr voksen
500 NOK
Barn 2-12 år
400 NOK