Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)

Nyt Nusa Penidas absolutte høydepunkter på denne dagsturen - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong. Les mer her.

Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)

Bali

Nyt en herlig dagstur til paradisøya Nusa Penida, som ligger øst for Sanur.
 
Du blir hentet på hotellet etter frokost og kjørt til havnen i Sanur, der båten til Nusa Penida venter. Det er ingen permanent brygge i Sanur, så du går ut til båten gjennom det varme sjøvannet.
 
Ved ankomst til Nusa Penida venter en sjåfør på deg og tar deg med til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for de Tyrannosaurus Rex-formede klippene sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng som er unikt med sine smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann er det også mulig å bade i det vakre, naturlige bassenget.

Priser

Pris pr person (6 år+)
780 NOK
Turen inkluderer transport, lunsj på en lokal restaurant og en flaske vann til turen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer