Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)

Nusa Penida med snorkling er en flott dagstur for å oppleve Nusa Penidas høydepunkter til lands og til vanns. Les mer og la deg friste her.

Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)

Bali

Nyt en herlig dagstur med snorkling og sightseeing på paradisøya Nusa Penida.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen i Sanur, der båten til Nusa Penida venter. Det er ingen permanent brygge i Sanur, så du går ut til båten gjennom det varme sjøvannet.
 
Når du ankommer Nusa Penida, tar du en båttur til tre av de beste snorkleplassene på øya - Bodong, Sental og SD Point, som alle byr på fantastiske undervannsopplevelser.
 
Du kan være heldig å se fargerike tropiske fisker og vakre koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, barracudaer, napoleonfisk, kulefisk og, hvis du er riktig heldig, fredelige hvittippede revhaier, skilpadder og store rokker.
 
Etter båtturen kjører en sjåfør deg til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for klippene som er formet som en Tyrannosaurus Rex sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann kan du også svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Priser

Pris per voksen
2270 NOK
Pris per barn
1920 NOK
De viste prisene er fra priser per person.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer