Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Uluwatu-templet, kecak-dans og sjømatmiddag

Opplev imponerende arkitektur fra det 11. århundre, kecak-dans i solnedgangen og en deilig sjømatmiddag i Jimbaran Bay. Oppdag magien i Balis kulturarv, omgitt av tropisk skjønnhet, kulinarisk forførelse og uforglemmelige øyeblikk.

Uluwatu-templet, kecak-dans og sjømatmiddag

Bali

Du blir hentet på hotellet og kjørt til det fantastiske Uluwatu-tempelet, som ble bygget på 1000-tallet og er et av de seks viktigste templene for å bevare Balis åndelige balanse. Arkitektonisk imponerer tempelet med sin tradisjonelle balinesiske byggestil, de komplekse steinutskjæringene og den dramatiske beliggenheten på kanten av klippene.

Et unikt trekk ved Uluwatu-tempelet er den daglige Kecak-forestillingen, som finner sted på en naturlig anlagt friluftsscene i nærheten av tempelet. Uluwatu Kecak Dance er en energisk forestilling der et kor av menn i tradisjonelle klær fremfører en fascinerende dans. Dansen foregår i vakre tropiske omgivelser, og lyset fra solnedgangen kaster et gyllent skjær over både dansere og publikum og skaper en magisk atmosfære.

Etter den kunstneriske opplevelsen fortsetter dagen til Jimbaran Bay, der en deilig sjømatmiddag venter. Jimbaran er kjent for å være Balis mest populære sted for grillet fisk, og du kan nyte et overdådig sjømatmåltid ved vannkanten. Lyden av bølgene og den gylne sandstranden skaper en uforglemmelig ramme rundt middagen. Etter at smaksløkene er skjemt bort, kjører sjåføren deg tilbake til hotellet.

Priser

Pris per voksen
650 NOK
Barn (3-12 år)
560 NOK
Ett måltid per person og transport til/fra hotellet er inkludert i prisen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer