Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Byrundtur i San José

Byrundtur i San José

Costa Rica

Gjør deg klar for en autentisk kulturopplevelse i hjertet av Costa Ricas hovedstad San José.
 
Fordyp deg i costaricansk kultur og historie mens du utforsker de vakre museene og historiske stedene i San José. Eventyret begynner med en kjøretur gjennom den naturskjønne Sabana Park og fortsetter med en avslappende spasertur gjennom det historiske nasjonalteatret. Teatret regnes som et mesterverk innen kunst og arkitektur. Det sto ferdig i 1897 og er et imponerende symbol på Costa Ricas kulturhistorie.
 
Etter teaterbesøket kan du besøke et av Costa Ricas mange unike museer. Du utforsker det fargerike sentralmarkedet og den majestetiske Metropolitan-katedralen. Du besøker også Costa Ricas universitet, Costa Ricas høyesterett og andre spennende steder. Underveis gjør du et kort stopp i en kunsthåndverksbutikk for å la deg inspirere og kanskje kjøpe med deg noen suvenirer hjem før du returnerer til hotellet.
 
Turen varer i ca. 4,5 timer. Det er en god idé å ta med kamera for å forevige de uforglemmelige øyeblikkene, og en regnjakke kan også være nyttig hvis været plutselig skulle slå om. Dette er en utflukt som vil gi deg en dypere forståelse av Costa Ricas kulturskatter og historie.

Priser

Pris per voksen
1520 NOK
Pris per barn
1520 NOK
De viste prisene er fra priser per person.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer