Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Legg ut på et naturskjønt ATV-eventyr og opplev den vakre naturen i Arenal på en helt ny måte.

Du starter med å få instruksjoner, kjøreregler og sikkerhetsutstyr på ATV Tours La Pradera. Deretter styrer du ATV-en inn på en privat eiendom der du følger stier, krysser bekker og utforsker fjellområder. Halvveis kan du ta en pause ved bredden av den majestetiske Arenal-elven, der du kan slukke tørsten eller ta en forfriskende dukkert i elven. Deretter kjører dere tilbake til ATV Tours La Pradera og leverer tilbake utstyret.

For å få den beste opplevelsen anbefaler vi at du tar med langbukser, kamera, lukkede sko, solkrem, badedrakt og ekstra klær.

Denne uforglemmelige turen tar ca. 2 timer, og barn under 16 år kan delta i følge med en voksen. Den fysiske vanskelighetsgraden er lett, og det er derfor mulig for både nybegynnere og erfarne førere å oppleve vakre Arenal på ATV.

Les mer

Ri gjennom den tropiske regnskogen i Arenal på hesteryggen og opplev den fantastiske naturen. En guide tar deg med til den vakre La Fortuna-fossen og forteller om alt du får se. Ved fossen er det en pause der du kan nyte litt frukt og eventuelt ta en forfriskende dukkert. 

På vei tilbake besøker dere Villa Maleku, der dere får anledning til å snakke med lokalbefolkningen og lære om deres skikker, mat, danser, ritualer og håndverk.

For å få den beste opplevelsen anbefaler vi at du tar med langbukser, kamera, lukkede sko, vann, insektmiddel, badetøy, håndkle og ekstra klær.

Turen varer i ca. 4 timer. Minimumsalder er 7 år.

Les mer

Ta en fantastisk og naturskjønn fottur til La Fortuna-fossen. Her får du muligheten til å se den fantastiske fossen fra bunnen, og du kan ta en pause med den fantastiske utsikten eller ta en forfriskende svømmetur. La Fortuna-fossen ligger ved foten av den sovende Chato-vulkanen og i nærheten av Arenal-vulkanen.

På vei tilbake kan du ta turen innom Vida Campesina Farm og spise en deilig lunsj laget av produkter fra gården. 

For å få den beste opplevelsen anbefaler vi at du tar med langbukser, kamera, tursko, badetøy, håndkle, insektmiddel, regnjakke og kikkert.

Turen varer i ca. 4 timer. Minimumsalder for å delta er 4 år.

Les mer

Legg ut på en adrenalinfylt raftingtur på elven Balsa, som ligger 50 minutter fra La Fortuna. Underveis kan du ta en 15-minutters pause i elven og smake på deilig tropisk frukt mens du nyter de tropiske omgivelsene, omgitt av aper, tukaner og andre spennende dyr.

På veien tilbake til Fortuna kan du nyte en deilig lunsj på Vida Campesina-gården, der du får oppleve den ekte og fredelige måten å leve på på landsbygda i Costa Rica. 

Det er lurt å ta med seg hurtigtørkende klær, skiftetøy, solkrem og vannsko.

Les mer

Nyt adrenalinkicket mens du svever gjennom den frodige regnskogen rundt Arenal på en fantastisk zipline-opplevelse. Eventyret starter med en velkomsthilsen fra erfarne naturguider som deler fascinerende informasjon om områdets natur og dyreliv. Underveis får du oppleve den storslåtte skjønnheten til Arenal-vulkanen og Arenal-lagunen, både fra utsiktspunkter og i det spennende øyeblikket du begir deg ut på ziplinen.

For å få den beste opplevelsen anbefales det å ta med komfortable tursko, behagelige klær, jakke, regnjakke, skiftetøy og solkrem.

Denne uforglemmelige turen varer i ca. 3 timer. Vær oppmerksom på at deltakerne må være minst 5 år gamle og i følge med en voksen for å delta på denne spennende zipline-opplevelsen.

Les mer

Fordyp deg i en fascinerende naturopplevelse med dette imponerende nattbesøket i Monteverde-reservatet. Når mørket faller på i den tåkete skogen, våkner en rekke dyrearter til liv.

Opplevelsen begynner med en introduksjon til Monteverdes tåkeskog. Vandringen begynner ved Colibri Gallery og strekker seg over en strekning på 1,6 kilometer. Her får du muligheten til å observere et bredt utvalg av insekter, fugler og nattaktive pattedyr som trives i den nattlige verdenen. Kanskje er du så heldig å få se dovendyr, næsebjørner, flaggermus og ildfluer.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, anbefales det at du har på deg behagelige klær, slitesterke tursko, en jakke og en regnjakke for uventet vær. Ta også med kamera, kikkert og insektspray.

Denne uforglemmelige naturopplevelsen varer i ca. 4 timer og vil gi deg en dypere forståelse og tilknytning til de nattlige skattene i Monteverde-reservatet.

Les mer

Bli med på en spennende og lærerik reise der du får innblikk i historien og produksjonen av kaffe, sjokolade og sukkerrør.

Eventyret begynner på Don Juan Tours Monteverde med en kaffetur, der du får en innføring i kaffens globale og costaricanske historie og dens innvirkning på samfunnet. Du blir også vitne til alle trinnene kaffebønnen går gjennom, fra begynnelsen til den ferdige koppen med dampende kaffe.

Etter kaffeopplevelsen blir du tatt med inn i sjokoladens fortryllende verden, der du får delta aktivt i prosessen og smake på de ulike trinnene, fra den opprinnelige sjokoladebønnen til den deilige drikken.

Den siste delen av turen tar deg med til en mølle der du får kunnskap om sukkerrørets opprinnelse, plantasjeforholdene og de komplekse prosessene knyttet til sukkerrørprodukter. Du får også muligheten til å se hvordan utvinningen av sukkerrørsaft foregår.

For å få en best mulig opplevelse anbefales det å ha på seg behagelige klær, solide sko, ta med jakke, kamera og kikkert, solkrem og insektmiddel.

Denne opplevelsesrike turen varer i ca. 3 timer og vil gi deg en dyp innsikt i den fascinerende verdenen av kaffe, sjokolade og sukkerrør.

Prisen inkluderer transport, inngangsbillett og lokal guide.

Les mer

Stig om bord i den imponerende katamaranbåten fra Iguana Tours og fordyp deg i den fantastiske utsikten over Manuel Antonio nasjonalpark. På ettermiddagsturen får du oppleve en uforglemmelig solnedgang over Stillehavet, samtidig som du har sjansen til å få øye på majestetiske knølhvaler, delfiner, rokker og annet vakkert dyreliv.

Mens du nyter båtturen, kan du forsyne deg med et stort utvalg av snacks og forfriskende juice. Mens du seiler langs kysten, kan du nyte den friske sjøluften, kjenne solens varme stråler og nyte god livemusikk. Aktiviteter som snorkling, dykking eller en tur i vannsklie er også tilgjengelig.

For å få den beste opplevelsen på turen anbefales det å ta med badetøy, solkrem, ekstra klær, sandaler, håndklær, solhatt og selvfølgelig kameraet ditt, slik at du kan forevige de utrolige øyeblikkene på denne uforglemmelige båtturen.

Les mer

Bli med på en komfortabel kajakkopplevelse og utforsk Damaskusøyas elvemunning og mangroveskog på nært hold. Flyt med strømmen mens guiden viser deg de mest fantastiske stedene å utforske med kajakk, som inkluderer både mangroveskog og tropisk regnskog.

På dette eventyret bestemmer du selv tempoet i henhold til dine ferdigheter og interesser. Du får mulighet til å senke farten og observere det imponerende dyrelivet rundt deg. Du kan få øye på dovendyr og aper som beveger seg i tretoppene, se etter maurslukere og slanger og nyte lyden av ulike sjøfugler som svever over deg i kajakken.

For at opplevelsen skal bli så behagelig som mulig, anbefales det å ta med behagelige klær, vannsko, solkrem, håndkle, kamera, kikkert og lue eller caps.

Turen varer i ca. 3 timer, og aldersgrensen er 7 år, så lenge barn er i følge med en voksen.

Les mer

Er du klar for eventyr? Bli med på denne fantastiske heldagsturen i rafting. Guider vil lære deg å navigere på denne spennende elveopplevelsen.

Du begynner med å flyte sakte nedover Costa Ricas berømte elv, Savegre. Du starter inne i Costa Ricas tropiske jungel i et avsidesliggende område av Savegre. Deretter begir du deg inn i de svingete fjellene for å starte raftingdelen av reisen. 

Hvis du ønsker å ta en pause underveis, stopper guidene ved fossefall der du også får muligheten til å nyte det rike dyrelivet langs elven. Det er muligheter for å se hegre, fiskeørn, papegøyer, makrell og mange andre arter som lever i det beskyttede området i den tropiske regnskogen.

Det er lurt å ta med behagelige klær, vannsko, badetøy, solkrem, insektmiddel, insektspray, håndkle og skiftetøy.

Turen varer i ca. 6 timer.

Les mer

Legg ut på en fantastisk utflukt i Marino Ballena nasjonalpark. Turen starter på Punta Uvita-stranden etter en sikkerhetsbriefing av guiden. På turen har du mulighet til å se majestetiske knølhvaler (avhengig av årstid) og andre havdyr som delfiner, sjøfugl og havskilpadder.

Seil til Ventanas Beach for å se og lære om de fantastiske marine grottene som havet har gravd ut. Under hele turen kan du nyte det fantastiske landskapet som Costa Rica har å by på.

Det er lurt å ta med badetøy, solkrem, kamera, håndkle, regnjakke, vannflaske (ingen plastflasker) og ekstra klær. 

Den beste tiden for å se hvaler i Manuel Antonio er fra august til slutten av oktober.

Turen varer i ca. 5 timer.

Les mer

Få en autentisk opplevelse av Costa Ricas juvel - Manuel Antonio nasjonalpark!

Ta turen inn i Manuel Antonio nasjonalpark på en uforglemmelig fottur der dyrelivet venter på deg. Her har du sjansen til å senke farten, stoppe opp, observere og lære om dyrene som trives i sitt naturlige habitat. Her kan du se dovendyr og et rikt utvalg av apearter som beveger seg grasiøst gjennom trekronene, samt slanger, leguaner og mange andre dyr som hviler i regnskogen.

Ta en pause og nyt lokal frukt og forfriskninger mens du nyter de vakre omgivelsene. Hvis du har lyst på mer, kan du fortsette med en ekstra fottur til uberørte strender. Her får du høre historien om Quepoa-indianerne og Costa Ricas fortid i dette vakre området. Ta med deg denne unike opplevelsen, som vil gi deg et nytt perspektiv på naturen. 

For å få en behagelig opplevelse anbefales det å ta med behagelige klær, tursko, badetøy, solkrem, insektmiddel, ekstra klær, sandaler, håndkle, hatt, kamera og kikkert.

Turen varer ca. 2 timer uten den ekstra fotturen og ca. 4 timer med den ekstra fotturen til de uberørte strendene.

Les mer

Oppdag den fortryllende Nauyaca-fossen!

De erfarne guidene sørger for transport fra Quepos og tar deg med på en reise gjennom sjarmerende byer som Llamaron, La Mona, Matapalo og Roncador. Når du nærmer deg Cerro El Diamante, dukker den høye fossen opp i det fjerne.

Herfra blir du hentet for å komme enda nærmere fossen. Deretter starter en 800 meter lang fottur langs en naturskjønn sti omgitt av majestetiske trær, noe som gir deg god mulighet til å observere det varierte fuglelivet, froskene og insektene som trives i den frodige tropiske skogen.

Etter at du har nydt naturen og solskinnet, begynner hjemturen, og du kan nyte en deilig lunsj før utflukten avsluttes.

Det er lurt å ta med behagelige klær, tursko, badetøy, håndkle, insektmiddel, solkrem, kamera og ekstra klær for den ultimate opplevelsen.

Turen varer ca. 6,5 timer, og deltakerne må være minst 6 år gamle.
 

Les mer

Få en unik og autentisk opplevelse når en lokal familie tar deg med på et eventyr i det ekte Costa Rica. Eventyret begynner når du blir hentet på hesteryggen, og turen starter med en fascinerende historie om Quepos-indianerne.

Du blir introdusert for Costa Ricas eksotiske planter og sjeldne dyreliv mens du rir gjennom den frodige tropiske jungelen. Etter en times ridetur forlates hestene, og den lokale familien fungerer som guider og tar deg med på en naturvandring gjennom det fantastiske plante- og dyrelivet.

Her får du muligheten til å se, ta på, lukte og smake den ekte costaricanske jungelen på nært hold. Etterpå kommer dere til Tocori-fossen, der dere kan unne dere en forfriskende dukkert. Kjør tilbake med familien og nyt en deilig costaricansk lunsj før utflukten avsluttes. 

Det er lurt å ta med behagelige klær, badetøy, insektmiddel, solkrem, kamera, hatt, håndkle og ekstra klær.

Turen varer i ca. 4 timer og vil gi deg et uforglemmelig møte med Costa Ricas lokalbefolkning, natur og kultur.

Les mer

Gjør deg klar for en autentisk kulturopplevelse i hjertet av Costa Ricas hovedstad San José.

Fordyp deg i costaricansk kultur og historie mens du utforsker de vakre museene og historiske stedene i San José. Eventyret begynner med en kjøretur gjennom den naturskjønne Sabana Park og fortsetter med en avslappende spasertur gjennom det historiske nasjonalteatret. Teatret regnes som et mesterverk innen kunst og arkitektur. Det sto ferdig i 1897 og er et imponerende symbol på Costa Ricas kulturhistorie.

Etter teaterbesøket kan du besøke et av Costa Ricas mange unike museer. Du utforsker det fargerike sentralmarkedet og den majestetiske Metropolitan-katedralen. Du besøker også Costa Ricas universitet, Costa Ricas høyesterett og andre spennende steder. Underveis gjør du et kort stopp i en kunsthåndverksbutikk for å la deg inspirere og kanskje kjøpe med deg noen suvenirer hjem før du returnerer til hotellet.

Turen varer i ca. 4,5 timer. Det er en god idé å ta med kamera for å forevige de uforglemmelige øyeblikkene, og en regnjakke kan også være nyttig hvis været plutselig skulle slå om. Dette er en utflukt som vil gi deg en dypere forståelse av Costa Ricas kulturskatter og historie.

Les mer

Utforsk Monteverde-reservatet på en minneverdig fottur i stor høyde. På denne guidede turen begynner du med å krysse seks imponerende hengebroer som svever over skogtaket, slik at du kan fordype deg i Monteverdes fantastiske natur.

Deretter kan du ta Sky Tram som tar deg opp til Continental Divide, et av de høyeste fjellene i området. Ruten strekker seg over 800 meter og ender ved en observasjonsstasjon hvorfra du kan se Nicoyabukten, den majestetiske Arenal-vulkanen og den vakre Arenalsjøen i det fjerne.

Deretter kan du kaste deg ut i Sky Trek-eventyret, en unik opplevelse med 7 kabler eller taubaner fra 50 til 160 meters høyde som strekker seg over 4 km langs Monteverdes høyeste fjell. Som siste del av opplevelsen kan du prøve Vertigo Drop, der du hopper strikkhopp fra 25 meters høyde.

På denne adrenalinfylte turen får du oppleve suset av fart og spenning. Er du klar for utfordringen?

Turen varer i ca. 5 timer, så husk å ta med jakke, tursko, behagelige klær og regnfrakk slik at du er forberedt på alle værforhold.

Les mer

Opplev en perfekt dagstur i Guanacaste der du kan utforske Rincon de la Vieja nasjonalpark, ri på hesteryggen og besøke den spektakulære Oropendola-fossen.

Dagen starter med en 45-minutters ridetur langs en hyggelig skogssti til Rincon de la Vieja nasjonalpark. Merk: Denne turen inkluderer kun ridning, da de følgende aktivitetene allerede er en del av dagsprogrammet.

Du kommer til Las Pailas-området hvor du kan se vulkanen Rincon de la Vieja, den største og mest aktive vulkanen i Guanacaste. Naturlige fumeroler sender ut damp og svovel fra den gule og rustfargede jorden. Varmt vulkanvann koker i leire- og kaffefargede bassenger, mens glatt, grå vulkansk gjørme bobler og spruter i store groper. Dette er en unik opplevelse som du ikke finner ved noen annen vulkan i Costa Rica.

I Rincon de la Vieja nasjonalpark vandrer du på Las Pailas-stien, som strekker seg 3,5 kilometer gjennom tørr tropisk skog der du kan nyte den beste utsikten over vulkanen, det vakre landskapet og dyrelivet. Stien fører deg over små elver der du kan se små fossefall underveis. Underveis vil guiden peke ut mange av de 300 fugleartene som lever i parken, i tillegg til andre dyr som hvitansiktsaper, brøleaper, edderkoppaper, beltedyr, nebbdyr, leguaner, slanger og hvitnesenebær.

Etter fotturen kan du ta en forfriskende dukkert i den fantastiske Oropendola-fossen. Oropendola-fossen renner ut i et turkist basseng og skaper en fantastisk tropisk oase.

For å få en best mulig opplevelse anbefales det å ta med tursko, behagelige klær, insektspray, regnjakke og et ekstra sett med klær. Turen er kun for voksne.

Les mer

Gå om bord i en 15-personers båt i Cahuita nasjonalpark og oppdag Costa Ricas fantastiske korallrev. Du får sjansen til å snorkle blant de vakre korallene og kanskje få øye på noen av de 35 ulike korallartene, 123 arter tropiske fisk, 3 haiarter, 6 arter muræner, 3 arter kråkeboller, 140 arter bløtdyr, 44 arter krepsdyr, 128 arter alger samt havskilpadder, sjøpølser, sjøsvamper, hummer, reker og mye mer.

Det er lurt å ta med badetøy, håndkle, hatt, solkrem, kamera og t-skjorte til snorklingen.

Les mer

Fordyp deg i naturens undere på en fascinerende fottur der guiden viser deg det fantastiske landskapet mellom Punta Cahuita og landsbyen Cahuita (3,5 km). Underveis får du se et imponerende dyreliv, blant annet slanger, dovendyr, hvitansiktsaper, brøleaper, maurslukere, beltedyr, vaskebjørner og den spektakulære blå morphosommerfuglen, i tillegg til en rekke andre sommerfuglarter, fugler, virvelløse dyr og bløtdyr fra både havet og landjorden.

Men det stopper ikke der - du blir også introdusert for den frodige vegetasjonen i området, fra medisinplanter og fargerike orkideer til majestetiske trær, elegante bregner og vakre bromeliaer. 

Det anbefales å pakke badetøy, håndkle, ekstra klær, hatt, solkrem, insektmiddel, insektspray, kamera og et par behagelige tursko til turen.

Les mer

Tamarindo Beach er et av de beste stedene å lære å surfe i Costa Rica. Størrelsen på bølgene og strandforholdene gjør dette området til et ideelt sted å begynne å surfe. Denne surfetimen introduserer grunnleggende surfing, etikette, sikkerhet, bølgedynamikk, padleferdigheter, plassering av surfebrett, manøvrer, riktig stå- og rideteknikk. Det er trygt, morsomt og enkelt å surfe i Tamarindo. De erfarne og morsomme instruktørene kan ikke garantere at du klarer å stå på surfebrettet og ri din første bølge i løpet av den første leksjonen, men de fleste klarer det. Se frem til mye moro og nye bekjentskaper i løpet av timene. 

Leksjonene varer i ca. to timer, noe som gir deg muligheten til å fordype deg i surfingens verden og lære de grunnleggende ferdighetene som kreves for å bli en dyktig surfer. 

Ta med sandaler med remmer, myggmiddel, solkrem, hatt, solbriller og badetøy. Vær oppmerksom på at profesjonell fotografering kan legges til leksjonen mot en ekstra avgift.

Les mer

Legg ut på et uforglemmelig eventyr med tid til avslapping i varme kilder og en adrenalinfylt zipline-tur. Du starter med en fottur der du får sjansen til å bade i forskjellige områder av den krystallklare elven, der flere kilder forvandles til en forfriskende bekk som senere blir til en avslappende termisk elv.

Etter besøket ved kildene venter en autentisk kulinarisk opplevelse på en deilig restaurant. Her finner du termiske bassenger utstyrt med en swim-up-bar, en hengebro og fantastisk panoramautsikt over skoger og vulkanske fjellkjeder. 

Vi fortsetter til Rio Blanco-juvet, som danner et spektakulært bakteppe for en fantastisk eventyropplevelse. Her kan du utfordre deg selv på 15 plattformer, hvorav 6 er bygget på klippene og 9 henger fra klippeveggene. Opplevelsen inkluderer også en pendelbane, en "Tarzansvinge" og ziplines som sørger for spenning og adrenalinkick.

Underveis er det en drikkestasjon for å sikre at alle deltakerne holder seg hydrert under dette uforglemmelige eventyret.

Les mer

På denne utflukten får du muligheten til å observere de grønne havskilpaddene under hekkeprosessen, og Tortuguero regnes som det viktigste stedet i Vest-Karibien der disse skilpaddene bygger reir. Denne fasen er avgjørende i skilpaddenes biologiske syklus, ettersom hunnene samles i stort antall og besøker strendene til bestemte tider. Her legger de eggene sine i timevis og dekker dem omhyggelig til før de vender tilbake til havet. På grunn av utfordringene med å navigere i sanden blir de spesielt sårbare for menneskelig inngripen og andre rovdyr. Derfor er det en høy prioritet for Tortuguero nasjonalpark å beskytte disse artene.

Det er visse regler du må være oppmerksom på under denne turen:

- Det er strengt forbudt å bruke elektronisk utstyr, inkludert kameraer, videokameraer, mobiltelefoner og lignende.

- Det er ikke tillatt å røyke eller drikke før og under turen.

- Det forventes at du er helt stille under turen. Enhver form for tale, roping, latter eller andre lyder er ikke tillatt.

- Alle besøkende må ha på seg mørke klær. Farger som oransje, hvitt, gult og rosa er ikke tillatt.

- Det er ikke tillatt å berøre eller manipulere skilpaddeeggene eller skilpaddene.

Vær oppmerksom på at det ikke er noen 100 % garanti for å se skilpadder, da det avhenger av naturens gang.

Turen tilbys fra juli til oktober og varer i maksimalt 2 timer.

Turen starter enten kl. 20.00 eller 22.00.

Les mer