Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Varme kilder og zipline

Varme kilder og zipline

Costa Rica

Legg ut på et uforglemmelig eventyr med tid til avslapping i varme kilder og en adrenalinfylt zipline-tur. Du starter med en fottur der du får sjansen til å bade i forskjellige områder av den krystallklare elven, der flere kilder forvandles til en forfriskende bekk som senere blir til en avslappende termisk elv.

Etter besøket ved kildene venter en autentisk kulinarisk opplevelse på en deilig restaurant. Her finner du termiske bassenger utstyrt med en swim-up-bar, en hengebro og fantastisk panoramautsikt over skoger og vulkanske fjellkjeder. 

Vi fortsetter til Rio Blanco-juvet, som danner et spektakulært bakteppe for en fantastisk eventyropplevelse. Her kan du utfordre deg selv på 15 plattformer, hvorav 6 er bygget på klippene og 9 henger fra klippeveggene. Opplevelsen inkluderer også en pendelbane, en "Tarzansvinge" og ziplines som sørger for spenning og adrenalinkick.

Underveis er det en drikkestasjon for å sikre at alle deltakerne holder seg hydrert under dette uforglemmelige eventyret.

Priser

Pris per voksen
3350 NOK
Pris per barn (5-11 år)
2010 NOK
Prisen inkluderer transport, guide, lunsj og snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer