Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ziplining i Monteverde

Ziplining i Monteverde

Costa Rica

Utforsk Monteverde-reservatet på en minneverdig fottur i stor høyde. På denne guidede turen begynner du med å krysse seks imponerende hengebroer som svever over skogtaket, slik at du kan fordype deg i Monteverdes fantastiske natur.

Deretter kan du ta Sky Tram som tar deg opp til Continental Divide, et av de høyeste fjellene i området. Ruten strekker seg over 800 meter og ender ved en observasjonsstasjon hvorfra du kan se Nicoyabukten, den majestetiske Arenal-vulkanen og den vakre Arenalsjøen i det fjerne.

Deretter kan du kaste deg ut i Sky Trek-eventyret, en unik opplevelse med 7 kabler eller taubaner fra 50 til 160 meters høyde som strekker seg over 4 km langs Monteverdes høyeste fjell. Som siste del av opplevelsen kan du prøve Vertigo Drop, der du hopper strikkhopp fra 25 meters høyde.

På denne adrenalinfylte turen får du oppleve suset av fart og spenning. Er du klar for utfordringen?

Turen varer i ca. 5 timer, så husk å ta med jakke, tursko, behagelige klær og regnfrakk slik at du er forberedt på alle værforhold.

Priser

Pris per voksen
665 NOK
Pris per barn (5-12 år)
570 NOK
Prisen inkluderer guide og inngangsbillett
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer