Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Kaffe, sjokolade og sukkerrør

Kaffe, sjokolade og sukkerrør

Costa Rica

Bli med på en spennende og lærerik reise der du får innblikk i historien og produksjonen av kaffe, sjokolade og sukkerrør.
 
Eventyret begynner på Don Juan Tours Monteverde med en kaffetur, der du får en innføring i kaffens globale og costaricanske historie og dens innvirkning på samfunnet. Du blir også vitne til alle trinnene kaffebønnen går gjennom, fra begynnelsen til den ferdige koppen med dampende kaffe.
 
Etter kaffeopplevelsen blir du tatt med inn i sjokoladens fortryllende verden, der du får delta aktivt i prosessen og smake på de ulike trinnene, fra den opprinnelige sjokoladebønnen til den deilige drikken.
 
Den siste delen av turen tar deg med til en mølle der du får kunnskap om sukkerrørets opprinnelse, plantasjeforholdene og de komplekse prosessene knyttet til sukkerrørprodukter. Du får også muligheten til å se hvordan utvinningen av sukkerrørsaft foregår.
 
For å få en best mulig opplevelse anbefales det å ha på seg behagelige klær, solide sko, ta med jakke, kamera og kikkert, solkrem og insektmiddel.
 
Denne opplevelsesrike turen varer i ca. 3 timer og vil gi deg en dyp innsikt i den fascinerende verdenen av kaffe, sjokolade og sukkerrør.
 
Prisen inkluderer transport, inngangsbillett og lokal guide.

Priser

Pris per voksen
650 NOK
Pris per barn
380 NOK
De viste prisene er fra priser per person.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer