Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ridning i Rincón de la Vieja

Ridning i Rincón de la Vieja

Costa Rica

Opplev en perfekt dagstur i Guanacaste der du kan utforske Rincon de la Vieja nasjonalpark, ri på hesteryggen og besøke den spektakulære Oropendola-fossen.

Dagen starter med en 45-minutters ridetur langs en hyggelig skogssti til Rincon de la Vieja nasjonalpark. Merk: Denne turen inkluderer kun ridning, da de følgende aktivitetene allerede er en del av dagsprogrammet.

Du kommer til Las Pailas-området hvor du kan se vulkanen Rincon de la Vieja, den største og mest aktive vulkanen i Guanacaste. Naturlige fumeroler sender ut damp og svovel fra den gule og rustfargede jorden. Varmt vulkanvann koker i leire- og kaffefargede bassenger, mens glatt, grå vulkansk gjørme bobler og spruter i store groper. Dette er en unik opplevelse som du ikke finner ved noen annen vulkan i Costa Rica.

I Rincon de la Vieja nasjonalpark vandrer du på Las Pailas-stien, som strekker seg 3,5 kilometer gjennom tørr tropisk skog der du kan nyte den beste utsikten over vulkanen, det vakre landskapet og dyrelivet. Stien fører deg over små elver der du kan se små fossefall underveis. Underveis vil guiden peke ut mange av de 300 fugleartene som lever i parken, i tillegg til andre dyr som hvitansiktsaper, brøleaper, edderkoppaper, beltedyr, nebbdyr, leguaner, slanger og hvitnesenebær.

Etter fotturen kan du ta en forfriskende dukkert i den fantastiske Oropendola-fossen. Oropendola-fossen renner ut i et turkist basseng og skaper en fantastisk tropisk oase.

For å få en best mulig opplevelse anbefales det å ta med tursko, behagelige klær, insektspray, regnjakke og et ekstra sett med klær. Turen er kun for voksne.

Priser

Pris per voksen
300 NOK
Prisen inkluderer ridning
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer