Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

ATV i Cape Town

Opplev spenningen ved å kjøre firehjuling og ATV i naturskjønne Cape Town. Bli med på en guidet tur gjennom utfordrende terreng og bli ett med naturen.

ATV i Cape Town

Sør-Afrika

Er du klar for en adrenalinfylt tur på ATV?

Dagen begynner med en introduksjon, og deretter tar guiden deg med på en spennende firehjulingstur gjennom en rekke utfordrende løyper, firhjulingsstier og spesialdesignede 4x4-løyper.

Du får muligheten til å oppleve det fantastiske landskapet på ATV i ditt eget tempo.

Cape Town har fått rykte på seg for å være en av verdens vakreste byer takket være de fantastiske naturomgivelsene. Byen ligger mellom fjell og hav på Afrikas sørspiss og er et ideelt utgangspunkt for noen av verdens mest unike og populære opplevelsesaktiviteter.

Bare en halvtimes kjøring fra Cape Town kan du kjøre rundt i naturreservatet Atlantis Dunes, der du kan oppleve spennende offroad-kjøring i myk sand. Det er også mulig å utforske det nærliggende Melkbosstrand-området, der stiene slynger seg gjennom sand og buskas og byr på utfordrende stigninger, spennende utforkjøringer, tekniske partier og lange strekninger der du kan la ATV-en skinne.

Priser

Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer