Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Opplev sjøens kjemper i bukten ved Hermanus. På turen til/fra Hermanus opplever du også Bettys Bay, vinområdet Hemel en Aarde og Botanical Gardens Harold Porters.

Turen er avhengig av været og kan derfor bli avlyst, hvis ikke været egner seg til det. I så fall får du selvsagt pengene dine retur.

Turen tilbys kun i perioden juni-desember, for det er i denne perioden at hvalene befinner seg i vannet uten for Hermanus.

Inkludert:

  • Transfer til båten i Hermanus og retur til Cape Town
  • Kjøretur gjennom Bettys Bay og besøk i vinområdet Hemel en Aarde
  • Besøk i Botanical Gardens Harold Porters
  • Båttur på ca. 2 timer

Les mer

Opplev det allersørligste av Sør-Afrika, når turen går til Cape Point og Kapp det Gode Håp på denne heldagstur.

Inkludert:

  • Transport hele dagen – inklusiv transfer fra/til hotellet
  • Besøk på Cape Point Ostrich Farm
  • Besøk i Boulders Penguin Colony
  • Kjøretur langs Chapmans Peak*

* Væravhengig. Denne del av turen kan bli avlyst, hvis været betyr at veiene blir stengte.

Les mer

Første delen av dagen foregår på vinmarkene i Constantia-området. Dette er de eldste vinmarkene i Cape Town.

Vi kjører etterfølgende gjennom byen, Table Mountain og Kirstenbosch botaniske hager.

Høydepunkter:
• Rundtur på Groot Constantia 
• Vinsmaking
• Tur i vinkjelleren
• Ostesmaking
• Klein Constantia vingård
• Lunsj (Valgfritt)
• Billetter til taubanen opp Table Mountain (væravhengig)
• Kirstenbosch Botaniske Hage

 

Les mer

La oss ta deg med på en fabelaktig tur til de vakre vinmarkene i Cape Town som med garanti tar pusten fra deg!

Opplev fremstillingsprosessen fra drue til flaske, og besøk Stellenbosch, Franschoek og Paarl.

Høydepunkter:
• Minimum tre vinsmakinger
• Smak minimum 12 ulike typer vin i løpet av dagen
• Mulig å kjøpe viner

 

Les mer

Hvis du virkelig vil bortskjemme deg selv, anbefaler vi at du forlenger reisen med en avslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, der nettopp selvbortskjemmelse er nøkkelordet.

Kom helt ned i tempo, mens du daser på de kritthvite, palmekledde paradisstrendene, tar en dukkert i det asurblå havet eller suger solens stråler til deg ved hotellets innbydende bassengområde. En badeferie på Zanzibar gir deg rik mulighet for å koble av og fordøye de mange inntrykk og opplevelser fra safarireisen.

Men denne paradisøya har mye annet å by på enn lekre sandstrender. Det krystallklare Indiske Ocean danner rammen om en lang rekke aktivitetsmuligheter, blant annet dykking og snorkling ved de vakre koralrevene, seilturer på tradisjonelle dhows, kjempeskilpaddekolonier og fisketurer med mulighet for å oppleve ville delfiner.
På land kan du besøke en av øyas mange krydderiplantasjer eller gå på oppdagelse i Zanzibar Citys gamle bydel, Stone Town, som på grunn av sin fargestrålende kultur og historiske bygninger er på UNESCOs verdensarvliste.

Uansett om du foretrekker ro og avslapping eller utflukter og aktiviteter, er Zanzibar en perfekt avslutning på enhver opplevelsesrik reise.

Les mer

Hvis du vil oppleve enda mer av det fantastiske Sør-Afrika, anbefaler vi at du forlenger din reise med 4 netter i vidunderlige Cape Town.

Sør-Afrikas andrestørste by byr på en haug av shoppingmuligheter, restauranter og museer, og det er en ideell base for utflukter til f.eks. Kapp Det Gode Håp, Cape Towns vinmarker og Robben Island, der Nelson Mandela satt fengslet i 28 år.

Den boblende, internasjonale storbyen er en smeltedigel av kulturer og folkeslag, hvilket blant annet sess i byens sjarmerende, gamle bygninger og det fargerike Bo-Kaap-kvarteret, som er et must-see, når du er i Cape Town.

Gå ikke glipp av en tur med kabelbanen opp på det ikoniske Table Mountain, hvorfra du kan nyte den storslåtte utsikt over Atlanterhavet.

Kontakt oss for å få mer å vite om mulighetene for å forlenge reisen med et opphold i Cape Town.

Les mer

Bli med på et naturskjønt ATV-eventyr for alle med bensin i blodet og opplev den afrikanske naturen på en helt ny måte.

 

På en spesiell ATV-sti vil du kjøre gjennom Lamai Safaris Big Five-område, beundre det vakre landskapet og kanskje være heldig nok til å se noe fantastisk dyreliv på nært hold.

 

Turen tar omtrent 3 timer, og barn under 12 år kan delta sammen med en voksen.

Les mer

Nyt opplevelsen for livet og den ultimate følelsen av frihet mens du svever lydløst over himmelen i en luftballong.

Du drar tidlig for å få mest mulig ut av ballongsafarien og nyte den vakre soloppgangen med utsikt over de fantastiske Drakensberg-fjellene.

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet hos Flamingo Tours. Derfor vet vi vanligvis ikke før kvelden før om været vil tillate ballongturen å finne sted. Det er ballongskipperen alene som vurderer om turen kan gjennomføres. Hvis været ikke er egnet, får du selvfølgelig pengene tilbake.

Les mer

Her er den perfekte utflukten for barnefamilier – og for alle andre dyreelskere som drømmer om å komme tett på Afrikas dyreliv.

Først kan du besøke den tamme flodhesten Jessica, som ble funnet forlatt etter en flom og "oppdratt" av et sørafrikansk par. Den store flodhesten er helt tam, så du kan håndmate, kysse og klappe den.

Deretter besøker du en reptilpark, som arbeider for å bevare truede arter i Sør-Afrika og kan kontaktes hvis du ser skadde reptiler eller reptiler i naturen. Her kan du se alle slags reptiler, krokodiller, frittgående aper og papegøyer.

Les mer

En night drive i skumringen er en flott måte å oppleve bushen og Sør-Afrikas dyreliv på en annerledes måte.

Fra bilen kan du studere de mange merkelige lydene fra bushen og de intense ropene og brølene fra nattlige dyr, se etter glødende øyne i mørket og nyte den unike atmosfæren mens du teller stjernene på himmelen.

Turen varer omtrent 2 timer.

Les mer

Drømmer du om å oppleve den offentlige delen av Kruger Nasjonalpark?

Grip muligheten og gled deg til en heldagssafari i den over 100 år gamle nasjonalparken, som byr på spektakulær natur og fascinerende dyreliv.

Turen tar omtrent 8 timer inkludert transport.

Les mer

På denne heldagsutflukten langs Panoramaruten vil du oppdage noen av verdens vakreste steder, inkludert de imponerende Drakensbergene med sine fjellformasjoner og mange utsiktspunkter. Blyde River Canyon skjærer gjennom den nordlige delen av fjellene og er med sin frodige subtropiske vegetasjon en av de vakreste kløftene i verden.

Du vil også se Three Rondavels, tre fjellformasjoner formet som tradisjonelle sørafrikanske hytter, samt de vakre fossefallene og de unike røde fjellformasjonene i Bourke's Luck Potholes, som markerer begynnelsen på Blyde River Canyon. Videre vil du også oppleve utsiktspunktet kjent som "God's Window" for sin virkelig imponerende utsikt over den frodige nasjonalparken. På en klar dag kan du se buen i horisonten. 

Full av opplevelser returnerer du til lodgen.

Les mer

Har du alltid drømt om å komme tett på en majestetisk afrikansk elefant?

Nå har du sjansen!

På denne utflukten besøker du et 16 000 hektar stort område som er hjemmet til reddet elefanter som ikke kan overleve i naturen.

Her får du en unik mulighet til å se, røre og håndmate elefantene mens en guide forteller deg spennende historier og fakta om dem.

Les mer

Ta en spennende tur til det unike Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre, som er hjem for forlatte, skadde og forgiftede ville dyr. Personalet sørger for at de ville dyrene blir reddet fra krypskyttere og giften de har i seg,  og tatt vare på til de kan slippes ut i naturen igjen. 

Senteret har en rekke "faste beboere" som er for skadde til å bli sluppet ut i naturen igjen, og som har mulighet til å komme tett på. 

Ved siden av det praktiske redningsarbeidet brukes senteret også til å demonstrere for publikum hvilke trusler og utfordringer det sørafrikanske dyrelivet står overfor i dag. 

Les mer

Selv om Sør-Afrika på mange måter er et moderne land med god infrastruktur, finnes det fortsatt områder der hverdagen er svært annerledes enn det vi er vant til. 

På en Village Walk kan du få et glimt bak kulissene i en helt vanlig landsby i Sør-Afrika og være med på å støtte den lokale skolen, landsbyen og hele lokalsamfunnet. 

Les mer

Ta en koselig båttur på Blyde-demningen og kom tett på den sørafrikanske naturen. Fra båten kan du nyte den fantastiske utsikten over de vakre Drakensberg-fjellene, og hvis du er heldig, får du se flodhester, krokodiller, bavianer og massevis av fugler på denne vakre turen. 

Du får også se imponerende klipper og fossefall som har blitt skapt gjennom tusenvis av år.  

Les mer

Hvis du er ute etter en aktiv opplevelse utover det spennende ved å se dyrelivet fra safaribilen, kan du ta en guidet bush-tur på Lamai Safari Lodges viltfarm og komme tett på den afrikanske bushen og lære om dens fascinerende fauna og flora. 

Legg ut på et eventyr der føttene dine tråkker i sporene til Afrikas ville innbyggere. Du blir ett med naturen, og sammen med den erfarne guiden din oppdager du en rekke naturlige underverker. Hold et øye med sporene og se hvor nærme du kan komme mindre dyr som impalaer og nyalaantiloper uten at de oppdager deg.  

Les mer

Bli med en profesjonell jeger på et eventyr i Kruger nasjonalpark og skap uforglemmelige øyeblikk. Du vil ha et tett samarbeid med jegeren, som skreddersyr jaktopplevelsen etter dine ønsker og drømmer om å utforske naturen, oppleve dyrelivet og kanskje til og med felle noen flotte trofeer.

Jakten foregår på det private området til Lamai Safari Lodge i Kruger nasjonalpark. Lamai Safari Lodge har forpliktet seg til etisk jakt og sørger for at dyrene som fanges er i samsvar med en bærekraftig plan. Inntektene fra jakten bidrar også til matforsyningen i tørkeperioder og til arbeidet med å beskytte neshorn og elefanter mot krypskyttere.

Kjøttet fra de drepte dyrene brukes på lodgen og deles med de lokalt ansatte for å unngå svinn.

Jaktopplevelsen gir deg en unik mulighet til å nyte de fantastiske naturomgivelsene, den fantastiske utsikten og den indre roen som oppstår når du befinner deg midt i den ville naturen.

Du kan bestille jakt når du ankommer lodgen.

Les mer

Besøk historiske Robben Island, som ligger 11 kilometer utenfor kysten av Cape Town. Øya er mest kjent som stedet der antiapartheidforkjemperen Nelson Mandela og andre politiske fanger satt fengslet i flere tiår under det sørafrikanske apartheidregimet.

Under apartheidregimet ble Robben Island et beryktet symbol på undertrykkelse og urettferdighet. En rekke modige menn, deriblant Nelson Mandela, Oliver Tambo og Walter Sisulu, samt kvinner som Winnie Madikizela-Mandela, satt fengslet på øya på grunn av sin motstand mot apartheid. De levde under umenneskelige forhold, men klarte likevel å bevare verdigheten og kampånden.

Etter apartheidregimets fall på begynnelsen av 1990-tallet ble Robben Island et nasjonalt monument og et symbol på håp, forsoning og frihet. Øya ble et verdenskjent turistmål som tiltrakk seg besøkende fra hele verden. 

I dag fungerer Robben Island som et minnesmerke over fortidens urettferdighet og de utallige ofrene som ble gjort i kampen mot apartheid. Øya minner oss også om hvor viktig det er å lære av historien og arbeide for en bedre fremtid der frihet, rettferdighet og likhet er grunnleggende rettigheter for alle.

Les mer