Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Jakt i Kruger nasjonalpark

Drømmer du om å prøve deg på jakt i Sør-Afrika? Utlev drømmen på safariferie med Flamingo Tours.

Jakt i Kruger nasjonalpark

Sør-Afrika

Drømmer du om å prøve deg på jakt i Sør-Afrika? Enten du er jeger eller bare en jeger i hjertet, kan du oppfylle drømmen under oppholdet på Lamai Safari Lodges.
 
Uten jegernes interesse ville mange områder blitt omgjort til jordbruksland, noe som ville ført til at dyrenes leveområder ville forsvunnet. Riktig forvaltet jakt i Sør-Afrika kan derfor bidra til å bevare dyrebestandene.
 
Jakten foregår ikke i det 10 000 hektar store Big Five-safariområdet, men på Lamai Safaris private jaktfarm, som ligger ca. 20 minutters kjøring fra lodgen.
 
For å bevare det biologiske mangfoldet i området planlegges jakten alltid i henhold til områdets bevaringsplan, og bare utvalgte dyr, som det finnes ekstra mange av i reservatet, kan skytes.
 
Det kreves ikke jaktlisens for å jakte i Sør-Afrika. For å delta på jakt med Lamai Safari må du imidlertid bestå en skyteprøve før jakten.
 
Som regel prøver vi alltid å legge jakten til en fridag. Hvis dette ikke er mulig, vil du selvfølgelig være med på å bestemme hvilken dag det skal være. Det gis ingen kompensasjon for manglende deltakelse på drivjakter eller andre utflukter den aktuelle dagen.

Priser

Pris per voksen
2340 NOK
Pris per barn
2340 NOK
De viste prisene er fra priser per person.
Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer