Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Panoramaruten og Drakensberg-fjellene

På heldagsutflukten "Panoramaruten og Drakensberg-fjellene" kan du se frem til å oppdage noen av verdens vakreste steder. Finn ut mer her.

Panoramaruten og Drakensberg-fjellene

Sør-Afrika

På denne heldagsutflukten langs Panoramaruten vil du oppdage noen av verdens vakreste steder, inkludert de imponerende Drakensbergene med sine fjellformasjoner og mange utsiktspunkter.
 
Blyde River Canyon skjærer gjennom den nordlige delen av fjellene og er med sin frodige subtropiske vegetasjon en av de vakreste kløftene i verden.
 
Du vil også se Three Rondavels, tre fjellformasjoner formet som tradisjonelle sørafrikanske hytter, samt de vakre fossefallene og de unike røde fjellformasjonene i Bourke's Luck Potholes, som markerer begynnelsen på Blyde River Canyon. Videre vil du også oppleve utsiktspunktet kjent som "God's Window" for sin virkelig imponerende utsikt over den frodige nasjonalparken. På en klar dag kan du se buen i horisonten. 
 
Turen varer i ca. 6-8 timer. Fulle av opplevelser vender dere tilbake til lodgen.

Priser

Pris pr person
3000 ZAR
Prisen er per person med minimum 2 personer. Turen bestilles på Lamai Safari Lodges. Vi tar forbehold om utsolgte turer - spesielt i høysesongen.