Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Vandring på Taffelberget

Opplev en uforglemmelig fottur på Table Mountain i Cape Town. Velg mellom tre fantastiske ruter og nyt fantastisk utsikt, frodig natur og historiske opplevelser.

Vandring på Taffelberget

Sør-Afrika

Legg ut på et uforglemmelig eventyr med denne fascinerende fotturen på Table Mountain. 

Den legendariske Skeleton Gorge er en favoritt blant både lokalbefolkningen og turister, og starter i den verdensberømte Kirstenbosch-hagen. Begynn turen med å fordype deg i skjønnheten i Kirstenbosch, spasere gjennom de berømte hagene og beundre den unike floraen, inkludert den imponerende Canopy Walkway.

På den frodige østsiden av Table Mountain er du omgitt av pittoresk jungel og fantastisk utsikt over innlandet. Stien fører deg gradvis til en spennende stige som gjør klatringen ekstra spennende. Den skyggefulle skogsturen er prydet med en fantastisk flora og fauna som skaper en fredelig atmosfære som gjør klatringen til en sann fornøyelse.

Underveis kan du ta en kort pause for å oppdage den skjulte perlen som de historiske Table Mountain Reservoirs er. Når du når toppen, kan du forberede deg på å bli fortryllet av de krystallklare bekkene og panoramautsikten over Cape Town og de majestetiske fjellkjedene. Fra toppen av det høyeste punktet, Maclear's Beacon, på imponerende 1065 meter, har du utsikt over Table Bay og den ikoniske Robben Island.

Turen avsluttes med en rolig spasertur mot Upper Cable Car-stasjonen, der taubaneturen venter. La deg forbløffe av den vakre 360-graders utsikten mens taubanen roterer elegant og gir deg en helt fantastisk opplevelse. Turen avsluttes med transport tilbake til hotellet.

Priser

Prisen inkluderer transport, guide, vann, lunsj og snacks.
Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer