Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Byrundtur i Cape Town

Oppdag Cape Towns fascinerende historie og kultur på en unik guidet tur. Besøk det historiske District Six, opplev de pulserende shebeensene i townshipene og se det bemerkelsesverdige arbeidet på Christine Revells barnehjem. En uforglemmelig reise gjennom hjertet av byen.

Byrundtur i Cape Town

Sør-Afrika

Opplev en unik og berikende utflukt til Cape Towns historiske townships, en flott mulighet til å fordype deg i det lokale livet og kulturen.
 
På denne turen utforsker du noen av de eldste townshipene, Gugulethu og Langa, som ble opprettet under apartheid. Her får du et innblikk i dagliglivet i disse samfunnene, fra de tett befolkede områdene til de små bedriftene.
 
Etterpå stopper turen ved et lokalt barnehjem, Christine Revell Children's Home, der du kan se hvordan lokalsamfunnet samarbeider for å støtte de mest sårbare.
 
En spesiell del av turen er et besøk på en av de lokale shebeens, som er gamle, tradisjonelle og tidligere ulovlige barer der du kan nyte en drink og kjenne på den autentiske atmosfæren.
 
Ved å delta på denne turen får du ikke bare et dypere innblikk i livet i Cape Towns townships, men du bidrar også til lokalsamfunnet og støtter ansvarlig turisme som verdsetter og feirer den kulturelle rikdommen og historien til disse lokalsamfunnene. 

Priser

Prisen er per person. Denne turen er privat, og transport er inkludert i prisen.