Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Tur til Cape Point (Kapp det gode håp)

Ekstra tur - Cape Point tur - Sør-Afrika - Les mer her

Tur til Cape Point (Kapp det gode håp)

Sør-Afrika

Legg ut på et eventyr du bare opplever én gang i livet, og utforsk det fortryllende Cape Point.

Begynn med en naturskjønn kjøretur langs verdens mest imponerende rute, der du kan fordype deg i det fantastiske landskapet og lytte til Afrikas pulserende rytmer. Mens du kjører mot det sørvestlige punktet på det afrikanske kontinentet, kan du holde utkikk etter det lokale dyrelivet, blant annet sebraer, strutser, bavianer, seler og til og med hvaler.

Turens høydepunkt er utvilsomt den sjarmerende afrikanske pingvinkolonien på Boulder's Beach. Her får du muligheten til å møte disse elskelige skapningene, ta selfies med dem eller til og med ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet på Boulder's Beach.

Etterpå går turen videre til Buffels Bay, der du kan nyte lunsjen og den fantastiske utsikten mens du holder utkikk etter nysgjerrige bavianer. Deretter går turen videre, og du kan observere seler som sosialiserer med fiskere på bryggen i Kalk Bay. Siste stopp er Muizenberg, der du kan ta det perfekte Instagram-bildet av de fargerike strandhusene.

Denne episke bilturen vil vekke sansene dine, så len deg tilbake og nyt en uforglemmelig reise rundt Kapphalvøya.

Priser

2-3 pers.
1900 ZAR
4-5 pers.
1600 ZAR
6-7 pers.
1240 ZAR
8-9 pers.
1090 ZAR
Prisen inkluderer transport, guide og lunsj.
Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer