Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Historie og kultur i Cape Town

Bli med på en spennende vandring gjennom Cape Towns historie. Utforsk Auwal-moskeen, Sør-Afrikas eldste, beundre de fargerike husene og nyt lokale delikatesser og te. Hør levende fortellinger om nabolagets historie og avslutt turen i en krydderbutikk, et mekka for tradisjonelle Cape Malay-krydder. E

Historie og kultur i Cape Town

Sør-Afrika

Denne eventyrlige fotturen gjennom Cape Town begynner med historien til Sør-Afrikas eldste forstad. Første stopp på turen er Auwal-moskeen, Sør-Afrikas eldste moské fra 1794. Denne historiske moskeen ble etablert av slaver som trosset nederlandske lover for å praktisere sin tro.

Etter å ha utforsket moskeen kan du gå videre nedover Sør-Afrikas mest fotogene gate, som er kjent for sine livlige og fargerike hus. Denne gaten vitner om områdets levende kultur og historie.

Turen fortsetter inn i hjemmet til en lokal innbygger, der du får tradisjonelle sørafrikanske delikatesser og en kopp te. Verten forteller fengslende historier om nabolagets fortid, folk og deres unike kultur.

Siste stopp på vandringen er den berømte Atlas Spice Shop i Cape Town. Her blir sansene vekket av de fristende duftene av krydder som er essensielle i det kappmalaysiske kjøkkenet. Krydderet har en dypere mening: En gang i tiden ble det brukt av slaver som et symbol på frihet i kjøkkenet til herrene sine.

Denne turen er ikke bare en reise gjennom gatene, men en reise gjennom Sør-Afrikas historie, kultur og smaker.

Priser

Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer