Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Utvid med badeferie på Zanzibar

Ekstra tur - Utvid med badeferie på Zanzibar - Sør-Afrika - Les mer her

Utvid med badeferie på Zanzibar

Sør-Afrika

Hvis du virkelig vil bortskjemme deg selv, anbefaler vi at du forlenger reisen med en avslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, der nettopp selvbortskjemmelse er nøkkelordet.

Kom helt ned i tempo, mens du daser på de kritthvite, palmekledde paradisstrendene, tar en dukkert i det asurblå havet eller suger solens stråler til deg ved hotellets innbydende bassengområde. En badeferie på Zanzibar gir deg rik mulighet for å koble av og fordøye de mange inntrykk og opplevelser fra safarireisen.

Men denne paradisøya har mye annet å by på enn lekre sandstrender. Det krystallklare Indiske Ocean danner rammen om en lang rekke aktivitetsmuligheter, blant annet dykking og snorkling ved de vakre koralrevene, seilturer på tradisjonelle dhows, kjempeskilpaddekolonier og fisketurer med mulighet for å oppleve ville delfiner.
På land kan du besøke en av øyas mange krydderiplantasjer eller gå på oppdagelse i Zanzibar Citys gamle bydel, Stone Town, som på grunn av sin fargestrålende kultur og historiske bygninger er på UNESCOs verdensarvliste.

Uansett om du foretrekker ro og avslapping eller utflukter og aktiviteter, er Zanzibar en perfekt avslutning på enhver opplevelsesrik reise.

Priser

Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer