Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Arenal Paraíso Resort and Spa

Arenal Paraíso Resort and Spa

Costa Rica
Arenal Paraíso Resort & Spa ligger bare minutter fra den imponerende vulkanen Arenal i Alajuela-provinsen, La Fortuna. Feriestedet tilbyr en avslappende og uforglemmelig ferieopplevelse, omgitt av Costa Ricas natur.
 
Feriestedet har et vell av aktiviteter du kan prøve. Du kan prøve ziplining, der du svever gjennom regnskogen på kabler og kan oppleve en fantastisk utsikt og kanskje få øye på tukaner, aper og sommerfugler. Du kan også ri på hesteryggen gjennom variert terreng og til et utsiktspunkt i nærheten av Arenal-vulkanen. For å slappe av kan du dra til feriestedets spa, som tilbyr et bredt utvalg av avslappende kropps- og skjønnhetsbehandlinger. 
 
Feriestedet har naturlige varme kilder som er rike på helbredende mineraler, og som kommer fra en underjordisk elv ved Arenal-vulkanen.Det finnes 11 termalvannsbassenger med varierende temperaturer på stedet. De 11 termalvannsbassengene har forskjellige temperaturer. Feriestedet har også et vanlig svømmebasseng hvis du trenger en skikkelig dukkert. 
 
Rommene er romslige, og du kan enten nyte den fantastiske utsikten over Arenal-vulkanen eller den frodige hagen direkte fra rommet ditt. Rommene har to dobbeltsenger, Wi-Fi, klimaanlegg, TV og eget bad.
Restauranten tilbyr deilig mat med lokale og ferske råvarer.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer