>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Costa Rica

Shawandha Lodge er en tropisk perle i naturskjønne Puerto Viejo. Denne unike lodgen er omgitt av frodig regnskog, elver og gylne karibiske strender, noe som skaper et uforglemmelig bakteppe for deg som søker eventyr og avslapning i en og samme opplevelse.

På lodgen bor du i rustikke bungalower som ligger i vakre omgivelser og tilbyr komfortable rom. Alle bungalowene har egen terrasse eller balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten og lytte til naturen. Rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, safe, myggnett, takvifte, kaffetrakter og bad med toalett og dusj. 

Restauranten på Shawandha Lodge serverer deilige retter med lokale råvarer og en rekke internasjonale smaker. Maten kan nytes i lodgens åpne spisestue med utsikt over hagen, noe som skaper en unik matopplevelse midt i naturen.

Shawandha Lodge tilbyr et spa med et bredt utvalg av velværebehandlinger for de som ønsker å slappe helt av. Du kan også ta en dukkert i et av lodgens to flotte bassenger, som er omgitt av palmer og planter og har en fantastisk utsikt over Costa Rica. Lodgen ligger heller ikke langt fra den fantastiske stranden Playa Chiquita.

Se frem til en opplevelse som knytter deg til Costa Ricas naturlige skjønnhet og kultur.

Les mer

Hilton San Jose La Sabana er et imponerende hotell som ligger rett overfor nasjonalstadionet og La Sabana-parken, i Costa Ricas høyeste bygning. Hotellet byr på en dynamisk atmosfære, eksepsjonell service og en flott beliggenhet, bare fire kilometer fra sentrum av San Jose, nasjonalteateret og en rekke forretninger.

Hilton San Jose La Sabana byr på mange muligheter til å nyte livet i høyden. Du kan kjøle deg ned i bassenget i 31. etasje, holde deg i form i det moderne treningssenteret eller nyte utsikten over byen fra hotellets Sky Lobby og restauranten i 18. etasje.

På Hilton San Jose La Sabana bor du i elegante og moderne rom med enkeltsenger eller dobbeltsenger, bad med hårføner og spektakulær utsikt over byen. Rommene er også utstyrt med klimaanlegg, minikjøleskap, TV og gratis Wi-Fi.

Les mer

Velkommen til Park Inn San Jose. Dette sjarmerende hotellet ligger i gangavstand fra det pulserende sentrum. Her kan du spasere i La Sabana Park, bare én kilometer fra hotellet, eller nyte en kveld på byen med deilige restauranter og et pulserende natteliv. 

Når du kommer tilbake fra eventyrene dine, kan du slappe av med en dukkert i utendørsbassenget, slappe av på solsengene og benytte deg av hotellets gratis Wi-Fi. Hvis du har lyst til å svette, kan du trene i hotellets treningssenter.

Du kan slappe av i et av de moderne rommene på Park Inn San Jose. Her sover du i en dobbeltseng eller to enkeltsenger og har tilgang til gratis Wi-Fi, safe, strykejern og strykebrett, hårføner, speil, TV og skrivebord.

Les mer

Aninga Lodge Tortuguero har en god beliggenhet, bare 5 minutter fra den ekstraordinære Tortuguero nasjonalpark. Området er omgitt av tropisk regnskog og naturskjønne kanaler.

Hvis du trenger å slappe av, kan du ligge på solsengene eller ta en dukkert i hotellets skilpaddeformede basseng. Du kan også ta turen til hotellets spa, som ligger ved bredden av Tortugueros hovedkanal - med en fantastisk utsikt som du kan nyte mens du lar deg massere. Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant og nyte deilig mat. 

Du bor i en bungalow med komfortable dobbeltsenger eller to enkeltsenger, eget bad og takvifte. Fra bungalowen har du en fantastisk utsikt over den tropiske regnskogen i Totuguero.

Les mer

Manatus Hotel er et luksuriøst og tropisk hotell som ligger i Costa Ricas fantastiske natur. Her finner du den perfekte balansen mellom luksus og tropisk atmosfære. Her kan du nyte utendørsbassenget, den tropiske hagen og restauranten, og du har tilgang til gratis Wi-Fi på hele hotellet og et treningssenter.

På Manatus Hotel kan du slappe helt av ved bassenget eller i den vakre hagen. Du kan også unne deg en avslappende massasje mens du nyter den tropiske atmosfæren. På hotellet kan du nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant. 

På Manatus Hotel bor du i luksuriøse og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, komfortabel sofa, bad med hårføner og egen balkong med utsikt over hagen. Rommene har også klimaanlegg, minibar, TV, safe og Wi-Fi. Det er mulig å oppgradere til rom med havutsikt.

Les mer

Montana De Fuego Resort & Spa ligger ved foten av vulkanen Arenal i den fortryllende byen La Fortuna. Her finner du skjønnhet, ro, utsøkt service og en fantastisk beliggenhet midt i regnskogen.

På Montana De Fuego Resort & Spa kan du nyte den friske luften i regnskogen eller den spektakulære utsikten over vulkanen. Når sulten melder seg, kan du spise deilig mat i den koselige restauranten. 

Du bor i koselige bungalower omgitt av en tropisk hage med majestetisk utsikt. Rommene har egen terrasse og er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, klimaanlegg, safe, TV, minibar og Wi-Fi.

Les mer

Velkommen til Arenal Kioro Suites & Spa. Dette luksuriøse hotellet ligger bare ti minutter fra byen La Fortuna, og tilbyr uforstyrret ro i regnskogen. Hotellet er vakkert omgitt av to bekker, frodige hager og utsikt over Arenal-vulkanen.

På hotellet kan du slappe av ved bassenget, bade i hotellets varme kilder eller skjemme deg bort med en massasje eller skjønnhetsbehandling. Hvis du vil trene, spille bordtennis eller biljard, kan du benytte deg av hotellets trenings- og spillrom.

Når sulten melder seg, kan du nyte lokale og internasjonale retter på hotellets restaurant Heliconia's eller cocktails på Orquídeas, en avslappende restaurant ved bassenget med utsikt over vulkanen og hotellets hage.

Både hotellets familie- og parsuiter er komfortabelt innredet i en klassisk, moderne stil blandet med costaricansk smak. Rommene er utstyrt med eget badekar, sittegruppe og to Juliet-balkonger med uforstyrret utsikt over vulkanen og de omkringliggende hagene. Rommene har moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, minibar, kaffetrakter, safe og TV på rommet.

Les mer

Hotel Hacienda Guachipelin ligger i den solrike Guanacaste-provinsen, like ved Rincon de la Vieja nasjonalpark.

Etter lange dager fylt med eventyr kan du slappe av og nyte en rolig stund i de fantastiske omgivelsene, mens du lytter til lydene fra den livlige skogen. Du kan også besøke hotellets basseng eller ta turen til hotellets spa, der du kan velge mellom gjørmebad, ansiktsbehandling eller massasje.

Du kan nyte en deilig middag i hotellets restaurant, som serverer lokale retter med utsikt over det storslåtte landskapet. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt, finnes det lokale spisesteder i nærheten, der du også kan kjøpe lokalt kunsthåndverk og suvenirer.

På Hotel Hacienda Guachipelin bor du i komfortable og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltsenger, eget bad og ekstra fasiliteter som klimaanlegg, gratis Wi-Fi, safe og TV. Rommene har også fantastisk utsikt over den frodige skogen og det imponerende landskapet, som du kan nyte fra den felles overbygde terrassen.

Les mer

Wyndham Tamarindo er et innbydende og eksklusivt hotell i nærheten av Tamarindo Bay. Her kan du nyte en rolig atmosfære, utmerket service og en utsøkt beliggenhet med direkte tilgang til stranden.

På Wyndham Tamarindo har du mange muligheter til å slappe av med late dager ved hotellets evighetsbasseng, bassengbar eller på populære strender i Guanacaste som Playa Conchal, Avellana og Flamingo, bare noen skritt fra hotellet. 

På hotellet kan du nyte deilig frokost, lunsj og middag i hotellets strandrestaurant Vista, som har fantastisk utsikt over havet. 

På Wyndham Tamarindo bor du i elegante og moderne rom med gratis Wi-Fi, en liten sofa, klimaanlegg, TV, bad med hårføner og egen balkong.

Les mer

Velkommen til paradis! Cala Luna Boutique Hotel er en luksuriøs og sjarmerende oase i frodige Guanacaste. Omgitt av uberørt skjønnhet, fra den fantastiske stranden til den mystiske jungelen, er Cala Luna ditt utgangspunkt for eventyr.

På Cala Luna er det mange muligheter til å oppleve og nyte den lokale naturen. De åpne fellesområdene og overnattingsstedene smelter uanstrengt sammen med den frodige jungelen som tiltrekker seg mer dyreliv enn noe annet sted i området. Naboene dine kan være alt fra nysgjerrige aper til eksotiske leguaner og fugler.

Alle rommene er moderne og romslige. Du sover i en dobbeltseng, queen-size-seng eller king-size-seng og kan nyte en kopp kaffe laget med kaffemaskinen på rommet. Du har også tilgang til Wi-Fi, TV og klimaanlegg. Etter en lang dag med opplevelser kan du nyte et boblebad på rommet ditt. Eller kanskje du bare vil slappe av på terrassen og nyte utsikten mens du lar deg fascinere av områdets mange sangfugler, aper og leguaner.

Les mer

Hotel Costa Verde er et fortryllende hotell som ligger på Stillehavskysten i Manuel Antonio nasjonalpark med fantastisk utsikt over jungelen og havet. Rommene på hotellet er bygget på klipper i jungelen for å få den beste utsikten.

På Hotel Costa Verde er det rikelig med muligheter for både avslapning og eventyr. Du kan nyte late dager ved et av hotellets tre bassenger på klippesiden eller på Manuel Antonios legendariske hvite sandstrender. Du kan også skjemme deg bort i hotellets spa eller nyte et deilig måltid på en av de fire unike restaurantene som passer for enhver smak.

På Hotel Costa Verde bor du i romslige og komfortable rom med plass til fire personer, klimaanlegg, mikrobølgeovn, TV og Wi-Fi. Alle rommene har balkong eller terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige jungelen og kanskje få øye på tukaner, dovendyr og aper. Det er mulig å oppgradere til rom med havutsikt eller studio i voksenavdelingen, som er forbeholdt gjester over 16 år.

Les mer

Velkommen til luksus! Parador Resort & Spa er et anerkjent hotell som ligger på spissen av Punta Quepos med utsikt over Stillehavet, omgitt av 12 hektar frodig regnskog med et rikt dyreliv og den berømte nasjonalparken Manuel Antonio.

Her har du mange muligheter til å ta det med ro, nyte en deilig frokostbuffé, svømme i spektakulære bassenger med havutsikt eller nyte et luksuriøst spa. Du kan også nippe til en tropisk drink og lese en bok mens barna leker i det familievennlige bassenget.

Du bor i lyse og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, en liten sofa, bad med hårføner og egen balkong med utsikt over den frodige jungelen, det fantastiske havet eller den fargerike hagen.

Les mer

Velkommen til Hotel San Bada, nabo til Manuel Antonio nasjonalpark og et steinkast fra Manuel Antonio-stranden. Dette sjarmerende hotellet innbyr til avslapping og naturopplevelser med utsikt over nasjonalparken og stranden.

Hotellrommene er vakkert innredet og har alle moderne bekvemmeligheter. Rommene har eget romslig bad med regndusj og hårføner. I tillegg har rommene egen balkong med utsikt over hagen eller jungelen, dobbeltseng eller to enkeltsenger med komfortabelt sengetøy, klimaanlegg, TV, minikjøleskap og WiFi.

Hotellet har tre bassenger, et familiebasseng med bar og restaurant, et terrassebasseng i 6. etasje med utsikt over nasjonalparken og havet, og endelig har hotellet også et barnebasseng ved siden av hovedbassenget. Hvis du har lyst til å trene, kan du besøke treningssenteret i 2. etasje. Du kan også organisere en koselig spadag med massasje, ansiktsbehandling eller manikyr/pedikyr. 

Hvis du blir sulten, kan du ta turen til hotellets resturant som serverer lokal og internasjonal mat. Du kan også ta turen til sushibaren i 6. etasje for deilig sushi, drikke og snacks med fantastisk utsikt.

Les mer

Shana By The Beach er et innbydende og elegant ferieresort i fascinerende Manuel Antonio. Her finner du en luksuriøs atmosfære, utmerket service og en fortryllende beliggenhet, perfekt for både par, enslige reisende og familier.

På Shana By The Beach kan du gjenfinne roen med dager fulle av sol og avslapning ved hotellets vakre bassengområde, og hvis du ønsker å skjemme deg litt bort, tilbyr hotellets spa et bredt utvalg av behandlinger og massasjer. Hvis du vil oppleve mer, ligger hotellet i kort avstand fra Manuel Antonio nasjonalpark, der du kan nyte det lokale dyrelivet og den frodige naturen.

Du bor i komfortable og moderne rom med dobbelt- eller enkeltsenger, regndusj, hårføner og Wi-Fi. Alle rommene har klimaanlegg, minikjøleskap, safe, TV, telefon og balkong med utsikt over havet eller jungelen.

Les mer

Velkommen til Jungle Vista Boutique Hotel. Dette sjarmerende og luksuriøse hotellet er elegant integrert i Manuel Antonios regnskogshøyder. 

Start dagen med en kopp morgenkaffe mens du betrakter aper, tukaner og skarlagenrøde araer i trærne som nesten føles så nære at du kan ta på dem. Slapp av ved et av hotellets to bassenger midt i regnskogen, og nyt en avslappet kveld med drinker og middag i hotellets Sloth Restaurant med utsikt over jungelen.

Rommene på hotellet har dobbeltseng eller enkeltseng, stue med en liten sofa, TV, minikjøleskap, safe, mikrobølgeovn, klimaanlegg og Wi-Fi.

Les mer

Trapp Family Lodge er det nærmeste hotellet til det berømte Monteverde-reservatet, noe som gjør det enkelt for deg å utforske den fantastiske naturen. Her kan du leve en drøm i fjellene og ta med deg et vell av uforglemmelige opplevelser hjem.

Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant hvor du kan nyte både internasjonale og nasjonale retter. Hotellet har også en bar med et bredt utvalg av drikkevarer.

Hotellrommene er koselige og romslige og har utsikt over den grønne hagen eller det imponerende Monteverde-reservatet. Rommene har også Wi-Fi, skrivebord og TV.

Les mer

Hotel Belmar ligger i Monteverde-regionen, et naturskjønt område i Costa Rica. Hotellet har engasjert seg for miljøet og lokalsamfunnet i over 30 år, og er opptatt av å gi deg en hyggelig og bærekraftig opplevelse.

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av tjenester for deg som ønsker å slappe av. Du kan besøke hotellets spa, juicebar, tesalong eller dyrke yoga.

Når sulten melder seg, kan du besøke hotellets restaurant, Restaurante Celajes, som byr på oppfinnsomme retter fra det costaricanske kjøkkenet og fantastisk utsikt over Stillehavet. 

Rommene er designet med tanke på komfort og kvalitet, og alle er utstyrt med lokalt produserte møbler, minibar, badekåpe, hårføner og Wi-Fi.

Les mer