Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Costa Rica

I hjertet av Costa Ricas fortryllende regnskog, omgitt av varme kilder og med utsikt over den majestetiske vulkanen Arenal, ligger Arenal Springs Resort. Her ønskes du velkommen til et paradis der naturen møter luksus og uendelige muligheter venter.
 
Slapp av i de naturlige varme kildene eller ta en forfriskende dukkert i et av resortets tre vakre svømmebassenger. Du kan også skjemme deg bort i hotellets spa, som tilbyr et bredt utvalg av avslappende behandlinger og massasjer.
 
Rommene er elegant innredet med enkeltsenger eller dobbeltsenger og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV, minibar og Wi-Fi. I tillegg har du egen balkong eller terrasse med utsikt over den fantastiske Arenal-vulkanen og regnskogen rundt.
 
Når sulten melder seg, kan du nyte kulinariske mesterverk i en av hotellets fire restauranter. De dyktige kokkene bruker lokale, ferske råvarer til å lage deilige internasjonale og costaricanske retter som vil trollbinde smaksløkene dine.
 
Hotellet er barnevennlig og tilbyr lekeplass, lekeområde, spillrom og barnemenyer, slik at hele familien kan nyte den ultimate ferieopplevelsen sammen.
 
Velkommen til Arenal Springs Resort, der hver dag er en mulighet til å oppleve magien i Costa Ricas natur.
Les mer
Shawandha Lodge er en tropisk perle i naturskjønne Puerto Viejo. Denne unike lodgen er omgitt av frodig regnskog, elver og gylne karibiske strender, noe som skaper et uforglemmelig bakteppe for deg som søker eventyr og avslapning i en og samme opplevelse.
 
På lodgen bor du i rustikke bungalower som ligger i vakre omgivelser og tilbyr komfortable rom. Alle bungalowene har egen terrasse eller balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten og lytte til naturen. Rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, safe, myggnett, takvifte, kaffetrakter og bad med toalett og dusj. 
 
Restauranten på Shawandha Lodge serverer deilige retter med lokale råvarer og en rekke internasjonale smaker. Maten kan nytes i lodgens åpne spisestue med utsikt over hagen, noe som skaper en unik matopplevelse midt i naturen.
 
Shawandha Lodge tilbyr et spa med et bredt utvalg av velværebehandlinger for de som ønsker å slappe helt av. Du kan også ta en dukkert i et av lodgens to flotte bassenger, som er omgitt av palmer og planter og har en fantastisk utsikt over Costa Rica. Lodgen ligger heller ikke langt fra den fantastiske stranden Playa Chiquita.
 
Se frem til en opplevelse som knytter deg til Costa Ricas naturlige skjønnhet og kultur.
Les mer
Velkommen til Igloo Beach Lodge! Dette unike hotellet ligger i Manuel Antonio, omgitt av Costa Ricas frodige jungel og i nærheten av Manuel Antonio nasjonalpark. Hotellet er kjent for sin spektakulære beliggenhet, som kombinerer jungelens skjønnhet med utsikt over det glitrende Stillehavet.
 
Nyt en forfriskende dukkert i bassenget, som er omgitt av naturlige omgivelser som gir en autentisk jungelopplevelse. Hvis du vil nyte strandlivet, er det bare å ta på seg sandalene og gå et lite stykke, ca. 100 meter, før du kommer til stranden. Du kan også skjemme deg bort på spaet, som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og massasjer som får deg til å føle deg helt avslappet. Gleder du deg til å utforske den omkringliggende naturen, kan du besøke Manuel Antonio nasjonalpark, som ligger bare noen få kilometer fra hotellet.
 
De romslige rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter som minikjøleskap, klimaanlegg, TV, minibar og Wi-Fi.
 
Når sulten melder seg, kan du glede deg til å skjemme bort smaksløkene med deilige retter tilberedt med lokale råvarer og inspirert av både internasjonal og tradisjonell costaricansk mat.
 
På Igloo Beach Lodge kan du fordype deg i naturens skjønnhet, skjemme bort deg selv og skape uforglemmelige minner midt i dette tropiske paradiset!
Les mer

Le Cameleon Boutique Hotel ligger idyllisk til på Costa Ricas østkyst i Puerto Viejo, en skatt i det karibiske paradis. 

Hotellet har et herlig basseng hvor du kan ta en forfriskende dukkert, eller du kan benytte deg av den direkte adgangen til en av Costa Ricas mest fantastiske strender, Playa Cocles, hvor du kan få sand mellom tærne og kjenne havbrisen. Her kan du også snorkle, dykke eller padle kajakk. Trenger du skjønnhetsbehandlinger eller en massasje, er hotellets spa det ultimate tilfluktsstedet.

Når sulten melder seg, er restauranten en kulinarisk opplevelse med autentiske karibiske smaker. Her kan du nyte en uforglemmelig matopplevelse med utsikt over det asurblå havet og regnskogen rundt.

Du bor i et romslig rom som er elegant innredet med moderne møbler og luksuriøse fasiliteter. Rommene har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, egen balkong eller terrasse, klimaanlegg, TV, minibar og Wi-Fi.

Les mer
Hilton San Jose La Sabana er Costa Ricas høyeste bygning og ligger i hovedstaden San Jose, rett overfor nasjonalstadionet og La Sabana-parken. Hotellet byr på en dynamisk atmosfære, eksepsjonell service og en flott beliggenhet, bare fire kilometer fra sentrum av San Jose, nasjonalteateret og en rekke butikker.
 
Dette luksuriøse tilfluktsstedet gir deg rikelig med muligheter til å nyte livet i høyden. Avkjøl deg i bassenget i 31. etasje, hold deg i form i det moderne treningssenteret eller nyt panoramautsikten over byen fra hotellets Sky Lobby og restaurant i 18. etasje.
 
Når du bor på Hilton San Jose La Sabana, får du et moderne rom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Badet er utstyrt med hårføner, og vinduene har spektakulær utsikt over byen. Rommene er også utstyrt med klimaanlegg, minikjøleskap, TV og gratis Wi-Fi, slik at komforten din står i sentrum for oppholdet.
Les mer
Velkommen til Park Inn San Jose - ditt sjarmerende tilfluktssted i Costa Ricas pulserende hovedstad. Hotellet ligger i gangavstand fra det pulserende sentrum, og her kan du oppleve byens energi og skjønnhet. Beliggenheten gjør det enkelt å utforske byens severdigheter. Du kan ta en rolig spasertur til den nærliggende La Sabana-parken, eller la smaksløkene dine bli skjemt bort med deilige retter på de nærliggende restaurantene. 
 
Hotellet har også en egen restaurant og bar hvor du kan nyte deilige retter og noe forfriskende å drikke.
 
Etter en begivenhetsrik dag kan du trekke deg tilbake til hotellet og slappe av. Her kan du ta en forfriskende dukkert i det innbydende bassenget eller nyte solen på solsengene. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, slik at du kan dele opplevelsene dine med dem hjemme eller oppdatere sosiale medier.
 
Hvis du har lyst til å trene, kan du besøke det moderne treningssenteret og holde deg i form under oppholdet. Når svetten har tørket, venter det koselige rommet ditt med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger og fasiliteter som Wi-Fi, safe, strykebrett og strykejern, hårføner, speil, TV og skrivebord.
 
Park Inn San Jose ønsker deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse der komfort og bekvemmelighet går hånd i hånd med byens liv og energi.
Les mer
Aninga Lodge Tortuguero har en god beliggenhet, bare 5 minutter fra den ekstraordinære Tortuguero nasjonalpark. Området er omgitt av tropisk regnskog og naturskjønne kanaler.
 
Hvis du trenger å slappe av, kan du ligge på solsengene eller ta en dukkert i hotellets skilpaddeformede basseng. Du kan også ta turen til hotellets spa, som ligger ved bredden av Tortugueros hovedkanal - med en fantastisk utsikt som du kan nyte mens du lar deg massere. Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant og nyte deilig mat. 
 
Du bor i en bungalow med komfortable dobbeltsenger eller to enkeltsenger, eget bad og takvifte. Fra bungalowen har du en fantastisk utsikt over den tropiske regnskogen i Totuguero.
Les mer
Manatus Hotel er et luksuriøst og tropisk hotell i Tortuguero. Her finner du den perfekte balansen mellom luksus og tropisk atmosfære. Her kan du nyte hotellets svømmebasseng, tropiske hager og restaurant, og du har tilgang til gratis Wi-Fi overalt og et treningssenter.
 
På Manatus Hotel kan du slappe helt av ved bassenget eller i den vakre hagen. Du kan også unne deg en avslappende massasje mens du nyter den tropiske atmosfæren. På hotellet kan du nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant. 
 
Du bor i moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, komfortabel sofa, bad med hårføner og egen balkong. Rommene har også klimaanlegg, minibar, TV, safe og Wi-Fi. 
Les mer
Montana De Fuego Resort & Spa ligger ved foten av vulkanen Arenal i den fortryllende byen La Fortuna. Her finner du skjønnhet, ro, utsøkt service og en fantastisk beliggenhet midt i regnskogen.
 
På Montana De Fuego Resort & Spa kan du nyte den friske luften i regnskogen eller den spektakulære utsikten over vulkanen. Hotellet har svømmebasseng, barnebasseng og 3 bassenger med varme kilder der du kan ta en dukkert eller slappe av mens du nyter den fantastiske utsikten. Hvis du ønsker ekstra avslapning, kan du delta i spa- og velværeaktiviteter. 
 
Når sulten melder seg, kan du ta turen til den koselige restauranten ved bassenget, som tilbyr deilige måltider for enhver smak. 
 
På hotellet bor du i koselige bungalower med utsikt over hagen eller vulkanen. Rommene er innredet med dobbelt- eller enkeltsenger, klimaanlegg, safe, TV, minibar og Wi-Fi.
Les mer
Velkommen til Arenal Kioro Suites & Spa. Dette luksuriøse hotellet ligger bare ti minutter fra byen La Fortuna, og tilbyr uforstyrret ro i regnskogen. Hotellet er vakkert omgitt av to bekker, frodige hager og utsikt over Arenal-vulkanen.
 
På hotellet kan du slappe av ved bassenget, bade i hotellets varme kilder eller skjemme deg bort med en massasje eller skjønnhetsbehandling. Hvis du vil trene, spille bordtennis eller biljard, kan du benytte deg av hotellets trenings- og spillrom.
 
Når sulten melder seg, kan du nyte lokale og internasjonale retter på hotellets restaurant Heliconia's eller cocktails på Orquídeas, en avslappende restaurant ved bassenget med utsikt over vulkanen og hotellets hage.
 
Både hotellets familie- og parsuiter er komfortabelt innredet i en klassisk, moderne stil blandet med costaricansk smak. Rommene er utstyrt med eget badekar, sittegruppe og to Juliet-balkonger med uforstyrret utsikt over vulkanen og de omkringliggende hagene. Rommene har moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, minibar, kaffetrakter, safe og TV på rommet.
Les mer
Hotel Hacienda Guachipelin ligger i den solrike Guanacaste-provinsen, like ved Rincon de la Vieja nasjonalpark.
 
Etter lange dager fylt med eventyr kan du slappe av og nyte en rolig stund i de fantastiske omgivelsene, mens du lytter til lydene fra den livlige skogen. Du kan også besøke hotellets basseng eller ta turen til hotellets spa, der du kan velge mellom gjørmebad, ansiktsbehandling eller massasje.
 
Du kan nyte en deilig middag i hotellets restaurant, som serverer lokale retter med utsikt over det storslåtte landskapet. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt, finnes det lokale spisesteder i nærheten, der du også kan kjøpe lokalt kunsthåndverk og suvenirer.
 
På Hotel Hacienda Guachipelin bor du i komfortable og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltsenger, eget bad og ekstra fasiliteter som klimaanlegg, gratis Wi-Fi, safe og TV. Rommene har også fantastisk utsikt over den frodige skogen og det imponerende landskapet, som du kan nyte fra den felles overbygde terrassen.
Les mer
Wyndham Tamarindo er et innbydende og eksklusivt hotell i nærheten av Tamarindo Bay. Her kan du nyte en rolig atmosfære, utmerket service og en utsøkt beliggenhet med skyttelbuss til både sentrum og stranden.
 
På Wyndham Tamarindo har du mange muligheter til å slappe av med late dager ved hotellets evighetsbasseng, bassengbar eller på populære strender i Guanacaste som Playa Conchal, Avellana og Flamingo. 
 
På hotellet kan du nyte deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant Vista, som har fantastisk utsikt over havet. 
 
På Wyndham Tamarindo bor du i elegante og moderne rom med gratis Wi-Fi, en liten sofa, klimaanlegg, TV, bad med hårføner og egen balkong.
Les mer
Velkommen til paradis! Cala Luna Boutique Hotel er en luksuriøs og sjarmerende oase i frodige Guanacaste. Omgitt av uberørt skjønnhet, fra den fantastiske stranden til den mystiske jungelen, er Cala Luna ditt utgangspunkt for eventyr.
 
På Cala Luna er det mange muligheter til å oppleve og nyte den lokale naturen. De åpne fellesområdene og overnattingsstedene smelter uanstrengt sammen med den frodige jungelen som tiltrekker seg mer dyreliv enn noe annet sted i området. Naboene dine kan være alt fra nysgjerrige aper til eksotiske leguaner og fugler.
 
Alle rommene er moderne og romslige. Du sover i en dobbeltseng, queen-size-seng eller king-size-seng og kan nyte en kopp kaffe laget med kaffemaskinen på rommet. Du har også tilgang til Wi-Fi, TV og klimaanlegg. Etter en lang dag med opplevelser kan du nyte et boblebad på rommet ditt. Eller kanskje du bare vil slappe av på terrassen og nyte utsikten mens du lar deg fascinere av områdets mange sangfugler, aper og leguaner.
Les mer
Hotel Costa Verde er et fortryllende hotell som ligger på Stillehavskysten i Manuel Antonio nasjonalpark med fantastisk utsikt over jungelen og havet. Rommene på hotellet er bygget på klipper i jungelen for å få den beste utsikten.
 
På Hotel Costa Verde er det rikelig med muligheter for både avslapning og eventyr. Du kan nyte late dager ved et av hotellets tre bassenger på klippesiden eller på Manuel Antonios legendariske hvite sandstrender. Du kan også skjemme deg bort i hotellets spa eller nyte et deilig måltid på en av de fire unike restaurantene som passer for enhver smak.
 
På Hotel Costa Verde bor du i romslige og komfortable rom med plass til fire personer, klimaanlegg, mikrobølgeovn, TV og Wi-Fi. Alle rommene har balkong eller terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige jungelen og kanskje få øye på tukaner, dovendyr og aper. Det er mulig å oppgradere til rom med havutsikt eller studio i voksenavdelingen, som er forbeholdt gjester over 16 år.
Les mer
Velkommen til luksus! Parador Resort & Spa er et anerkjent hotell som ligger på spissen av Punta Quepos med utsikt over Stillehavet, omgitt av 12 hektar frodig regnskog med et rikt dyreliv og den berømte nasjonalparken Manuel Antonio.
 
Her har du mange muligheter til å ta det med ro, nyte en deilig frokostbuffé, svømme i spektakulære bassenger med havutsikt eller nyte et luksuriøst spa. Du kan også nippe til en tropisk drink og lese en bok mens barna leker i det familievennlige bassenget.
 
Du bor i lyse og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, en liten sofa, bad med hårføner og egen balkong med utsikt over den frodige jungelen, det fantastiske havet eller den fargerike hagen.
Les mer
Velkommen til Hotel San Bada, nabo til Manuel Antonio nasjonalpark og et steinkast fra Manuel Antonio-stranden. Dette sjarmerende hotellet innbyr til avslapping og naturopplevelser med utsikt over nasjonalparken og stranden.
 
Hotellrommene er vakkert innredet og har alle moderne bekvemmeligheter. Rommene har eget romslig bad med regndusj og hårføner. I tillegg har rommene egen balkong med utsikt over hagen eller jungelen, dobbeltseng eller to enkeltsenger med komfortabelt sengetøy, klimaanlegg, TV, minikjøleskap og WiFi.
 
Hotellet har tre bassenger, et familiebasseng med bar og restaurant, et terrassebasseng i 6. etasje med utsikt over nasjonalparken og havet, og endelig har hotellet også et barnebasseng ved siden av hovedbassenget. Hvis du har lyst til å trene, kan du besøke treningssenteret i 2. etasje. Du kan også organisere en koselig spadag med massasje, ansiktsbehandling eller manikyr/pedikyr. 
 
Hvis du blir sulten, kan du ta turen til hotellets resturant som serverer lokal og internasjonal mat. Du kan også ta turen til sushibaren i 6. etasje for deilig sushi, drikke og snacks med fantastisk utsikt. 
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Irazú Hotel & Studios ligger i San José, Costa Ricas pulserende hovedstad. Hotellet ligger bare noen minutter fra sentrum og de største attraksjonene, og bare 15 minutter fra San José internasjonale lufthavn (SJO), og tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort og bekvemmelighet.

Når du ankommer Irazú Hotel & Studios, kan du forvente en varm velkomst og førsteklasses service. Rommene har fasiliteter som klimaanlegg, bad med badekar, safe, WiFi, håndklær og skrivebord. Alle rommene har en rolig atmosfære med store vinduer eller egen balkong hvor du kan nyte utsikten.

Hotellets restaurant, Terraza Irazú, åpner tidlig og serverer en deilig frokostbuffé med utsikt over hotellets hage og bassengområde. Restauranten Denny's serverer frokost, lunsj og middag og tilbyr et bredt utvalg av kylling, kjøtt, sjømat, burgere, salater, desserter og mye mer. 

Irazú Hotel & Studios har en rekke fasiliteter for de som ønsker underholdning og avslapning. Ta en dukkert i bassenget, slå deg ned med en drink på Chichi's Sports Bar, prøv lykken på Concorde Casino eller besøk Gold's Gym Irazú.

Hotellet ligger også i nærheten av flere kjente landemerker. Costa Ricas nasjonalstadion (Estadio Nacional de Costa Rica) ligger bare en 30-minutters spasertur unna, og museer som Costa Ricas kunstmuseum, gullmuseet (Museo de Oro), nasjonalteateret og jademuseet ligger alle en kort kjøretur unna.

Les mer
Shana By The Beach er et innbydende og elegant ferieresort i fascinerende Manuel Antonio. Her finner du en luksuriøs atmosfære, utmerket service og en fortryllende beliggenhet, perfekt for både par, enslige reisende og familier.
 
På Shana By The Beach kan du gjenfinne roen med dager fulle av sol og avslapning ved hotellets vakre bassengområde, og hvis du ønsker å skjemme deg litt bort, tilbyr hotellets spa et bredt utvalg av behandlinger og massasjer. Hvis du vil oppleve mer, ligger hotellet i kort avstand fra Manuel Antonio nasjonalpark, der du kan nyte det lokale dyrelivet og den frodige naturen.
 
Du bor i komfortable og moderne rom med dobbelt- eller enkeltsenger, regndusj, hårføner og Wi-Fi. Alle rommene har klimaanlegg, minikjøleskap, safe, TV, telefon og balkong med utsikt over havet eller jungelen.
Les mer

Velkommen til Jungle Vista Boutique Hotel. Dette sjarmerende og luksuriøse hotellet er elegant integrert i Manuel Antonios regnskogshøyder. 

Start dagen med en kopp morgenkaffe mens du betrakter aper, tukaner og skarlagenrøde araer i trærne som nesten føles så nære at du kan ta på dem. Slapp av ved et av hotellets to bassenger midt i regnskogen, og nyt en avslappet kveld med drinker og middag i hotellets Sloth Restaurant med utsikt over jungelen.

Rommene på hotellet har dobbeltseng eller enkeltseng, stue med en liten sofa, TV, minikjøleskap, safe, mikrobølgeovn, klimaanlegg og Wi-Fi.

Les mer

Trapp Family Lodge er det nærmeste hotellet til det berømte Monteverde-reservatet, noe som gjør det enkelt for deg å utforske den fantastiske naturen. Her kan du leve en drøm i fjellene og ta med deg et vell av uforglemmelige opplevelser hjem.

Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant hvor du kan nyte både internasjonale og nasjonale retter. Hotellet har også en bar med et bredt utvalg av drikkevarer.

Hotellrommene er koselige og romslige og har utsikt over den grønne hagen eller det imponerende Monteverde-reservatet. Rommene har også Wi-Fi, skrivebord og TV.

Les mer
Hotel Belmar ligger i Monteverde-regionen, et naturskjønt område i Costa Rica. Hotellet har engasjert seg for miljøet og lokalsamfunnet i over 30 år, og er opptatt av å gi deg en hyggelig og bærekraftig opplevelse.
 
Hotellet tilbyr et bredt utvalg av tjenester for deg som ønsker å slappe av. Du kan besøke hotellets spa, juicebar, tesalong eller dyrke yoga.
 
Når sulten melder seg, kan du besøke hotellets restaurant, Restaurante Celajes, som byr på oppfinnsomme retter fra det costaricanske kjøkkenet og fantastisk utsikt over Stillehavet. 
 
Rommene er designet med tanke på komfort og kvalitet, og alle er utstyrt med lokalt produserte møbler, minibar, badekåpe, hårføner og Wi-Fi.
Les mer

Laguna Lodge Tortuguero, en økoturisthytte i Tortuguero i Costa Rica, ønsker deg velkommen til et utrolig naturskjønt område med fantastiske elver, innsjøer og våtmarker omgitt av frodig jungel og eksotiske planter. Lodgen er bygget på en smal landstripe på bare 200 meter mellom Tortugueros hovedlagune og Det karibiske hav, noe som skaper en unik naturopplevelse.

Laguna Lodges restaurant er en åpen plass med fantastisk utsikt, innredet med rustikke trestokker fra stranden. Kokkene sørger for at du kan nyte deilige måltider til frokost, lunsj og middag.

Hovedbaren ligger ved elvebredden og har en terrasse over vannet, der du kan oppleve fantastiske solnedganger mens du nyter en deilig drink. Baren er et åpent rom der du kan nyte den vakre utsikten over elven, hagene, dyrelivet og fiskens stille bevegelser i vannet til lyden av naturen. Lodgen har også to mindre barer der du kan nyte en forfriskning mens du slapper av ved bassenget midt i regnskogen.

I den seks hektar store hagen, som er fylt med eksotiske planter, trær og blomster, kan du se opptil 70 fuglearter, leguaner og andre regnskogsdyr. Du kan også ta en spasertur langs en øde strand der skogen begynner der sanden slutter. Se skilpaddene klekke eggene sine og følg sporene etter dyrene som besøker lodgens bakgård.

Tortuguero nasjonalpark, hovedattraksjonen i området, er kjent for sitt biologiske mangfold. Tortuguero, som ble opprettet i 1975 for å beskytte dyrelivet og det biologiske mangfoldet, er det viktigste stedet i Vest-Karibien der den grønne havskilpadden (Chelonia mydas) legger egg. Parken er hjemsted for 405 fuglearter, 52 arter ferskvannsfisk, 160 arter pattedyr og tusenvis av tropiske planter og trær.

Laguna Lodge har 106 rom fordelt på 6 hektar, og designet er enkelt og helt i harmoni med naturen. Rommene er bygget i tre og utstyrt med alle grunnleggende bekvemmeligheter for å sikre et komfortabelt opphold. 

Les mer

Velkommen til Hotel & Spa Poco a Poco, et 4-stjerners hotell i Monteverde, midt i den vakre naturen. For naturentusiaster byr Monteverde på noen av de beste mulighetene til å observere dyrelivet. I tåkeskogen finnes pattedyr og vakre fugler som quetzalen, tusenvis av planter, insekter og andre organismer. Et av verdens mest unike økosystemer.

Hvis du trenger å slappe av, kan du besøke hotellets spa, som har erfarne terapeuter og tilbyr et bredt utvalg av behandlinger - fra avslappende massasje til skjønnhetsbehandlinger.

Rommene er smakfullt innredet og har bekvemmeligheter som TV, safe, kaffemaskin og eget bad.

Hotellets restaurant skjemmer bort smaksløkene dine med deilige retter som kombinerer lokale råvarer med internasjonale smaker. Du kan også ta en drink i hotellets bar.

Les mer

Velkommen til Volcano Lodge - det ultimate tilfluktsstedet ved foten av den berømte vulkanen Arenal. 

Hotellrommene er moderne og innredet med enten dobbeltseng eller enkeltsenger, og har moderne bekvemmeligheter som minikjøleskap, klimaanlegg og terrasse/balkong hvor du kan nyte utsikten.

Du kan ta en forfriskende dukkert i bassenget, slappe av i de varme kildene eller nyte en deilig middag i restauranten, som serverer deilige retter laget av lokale råvarer og inspirert av Costa Ricas kulinariske arv.

Utforsk de omkringliggende skogene, fossene og de varme kildene, og la deg fortrylle av den frodige floraen og faunaen som omgir lodgen. Du kan også nyte den vakre utsikten over vulkanen.

Hvis du drømmer om en autentisk opplevelse i hjertet av Costa Ricas natur, er Volcano Lodge det ideelle valget. La Volcano Lodge bli ditt hjem og skap uforglemmelige minner.

Les mer

Velkommen til Evergreen Lodge, det ultimate tilfluktsstedet midt i Costa Ricas frodige regnskog!

Evergreen Lodge ligger sentralt plassert i hjertet av Tortuguero nasjonalpark, og tilbyr en unik mulighet til å utforske Costa Ricas fascinerende dyreliv og vakre natur. Lodgen er omgitt av frodig regnskog og vakre kanaler.

Rommene er romslige og har fasiliteter som takvifte, dobbelt- eller enkeltsenger, safe og eget bad.

Når sulten melder seg, kan du glede deg til deilige retter laget av lokale råvarer i lodgens restaurant. De dyktige kokkene skaper kulinariske opplevelser som gjenspeiler Costa Ricas smaker og tradisjoner. 

Les mer

Pachira Lodge er en skjult perle i hjertet av Costa Ricas frodige jungel. Lodgen er omgitt av tett regnskog og ligger ved bredden av den berømte elven Tortuguero, som er kjent for sitt rike dyreliv og fantastiske fugleliv. 

Pachira Lodge tilbyr koselige og renoverte hytter midt i jungelen. Hyttene er innredet med dobbeltsenger eller enkeltsenger og har moderne fasiliteter som takvifte, varmt vann og rustikk innredning. 

Mens du bor på lodgen, kan du dra på spennende båtturer og oppleve det utrolige dyrelivet, blant annet aper, krokodiller, dovendyr og et mangfold av fuglearter.

Etter å ha utforsket de naturskjønne omgivelsene rundt lodgen, kan du slappe av ved bassenget eller kose deg med deilig lokal og internasjonal mat i restauranten.

Hvis du vil utforske mer, kan du ta turen til søsterhotellet Aninga Lodge, der du kan benytte deg av fasilitetene.

Les mer

Velkommen til Crowne Plaza San Jose - i hjertet av Costa Ricas pulserende hovedstad!

Crowne Plaza San Jose ligger i sentrum av San Jose, omgitt av ikoniske og lett tilgjengelige attraksjoner. Du kan enkelt spasere til et bredt utvalg av butikker og restauranter bare ti minutters gange fra hotellet.

Etter en dag med utforsking av San Jose kan du unne deg en avslappende massasje på spaet eller besøke treningssenteret. Du kan også ta en forfriskende dukkert i bassenget eller slappe av på en solseng ved bassenget.

Rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger og moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, TV og klimaanlegg.

Hotellets to restauranter inviterer deg med på en gastronomisk reise med det beste fra både Costa Rica og internasjonale retter. De erfarne kokkene bruker lokale råvarer til å lage retter som vil fortrylle smaksløkene dine. Avslutt middagen med en fortryllende cocktail i baren, og la stemningen gjøre kvelden uforglemmelig.

Opplev den ultimate kombinasjonen av luksus, komfort og bekvemmelighet i Costa Ricas pulserende hovedstad, der Crowne Plaza San Jose venter på å ønske deg velkommen til en uforglemmelig reise.

Les mer
Velkommen til Sibū Lodge, et innbydende hotell som er ideelt for å nyte det vakre naturområdet Monteverde. Med bare 3 km til Monteverde og 600 meter til sentrum av Santa Elena, har lodgen en ideell beliggenhet med kort vei til restauranter, suvenirbutikker, supermarkeder og utflukter.
 
Hotellet har en naturlig sjarm og en koselig hage som gjør det til et ideelt sted for komfort og avslapning. Du bor i et koselig rom omgitt av hager og utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger og fasiliteter som TV, safe og Wi-Fi. 
 
I restauranten kan du skjemme bort smaksløkene dine med et utvalg av deilige retter, og lodgen har også en koselig bar. Personalet er vennlige og står klare til å hjelpe deg med alt du trenger.
 
Du kan også benytte deg av fasilitetene på søsterhotellet Hotel & Spa Poco a Poco, som ligger bare 1 kilometer unna. Her finner du oppvarmet innendørsbasseng, boblebad, bålplass, selvguidede naturstier gjennom skogen og vakre hager.
Les mer
Velkommen til Monteverde Country Lodge, et bærekraftig hotell i Santa Elena, like utenfor Monteverde. Lodgen ligger i nærheten av Monteverde Cloud Forest, et vakkert naturområde kjent for sitt rike biologiske mangfold og sine sjarmerende, skyggefulle skoger.
 
Du kan utforske den nærliggende regnskogen på en guidet tur, ta en adrenalinfylt zip-line-tur gjennom tretoppene eller utforske de nærliggende turstiene for å komme nærmere naturen. Du kan også nyte hagene på lodgen, som byr på fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. For de yngste gjestene finnes det en lekeplass.
 
Etter en dag med opplevelser kan du ta turen til restauranten, som serverer deilige retter laget av lokale råvarer.
 
Når trettheten melder seg, kan du trekke deg tilbake til rommet ditt, som har beholdt den opprinnelige stilen fra de første fjellhyttene i Monteverde og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som safe, TV og Wi-Fi.
Les mer