Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Arenal Springs Resort

Arenal Springs Resort

Costa Rica
I hjertet av Costa Ricas fortryllende regnskog, omgitt av varme kilder og med utsikt over den majestetiske vulkanen Arenal, ligger Arenal Springs Resort. Her ønskes du velkommen til et paradis der naturen møter luksus og uendelige muligheter venter.
 
Slapp av i de naturlige varme kildene eller ta en forfriskende dukkert i et av resortets tre vakre svømmebassenger. Du kan også skjemme deg bort i hotellets spa, som tilbyr et bredt utvalg av avslappende behandlinger og massasjer.
 
Rommene er elegant innredet med enkeltsenger eller dobbeltsenger og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV, minibar og Wi-Fi. I tillegg har du egen balkong eller terrasse med utsikt over den fantastiske Arenal-vulkanen og regnskogen rundt.
 
Når sulten melder seg, kan du nyte kulinariske mesterverk i en av hotellets fire restauranter. De dyktige kokkene bruker lokale, ferske råvarer til å lage deilige internasjonale og costaricanske retter som vil trollbinde smaksløkene dine.
 
Hotellet er barnevennlig og tilbyr lekeplass, lekeområde, spillrom og barnemenyer, slik at hele familien kan nyte den ultimate ferieopplevelsen sammen.
 
Velkommen til Arenal Springs Resort, der hver dag er en mulighet til å oppleve magien i Costa Ricas natur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer