Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Rinconcito Lodge

Rinconcito Lodge

Costa Rica
Rinconcito Lodge ligger i Guanacaste, mellom vulkanene Rincón de la Vieja og Miravalles, 600 meter over havet. Dette familiedrevne hotellet har mer enn 10 års erfaring, og ble opprettet for å dra nytte av områdets natur og klima.
 
Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til flere lokale attraksjoner. En kort 20-minutters kjøretur bringer deg til Rincón de la Vieja nasjonalpark, hvor du kan utforske naturen og de mange turstiene. Bare fem minutters gange fra hotellet finner du Rinconcito Eco Adventure Park, som tilbyr en rekke utendørsaktiviteter for de eventyrlystne. Hotellet har også en ideell beliggenhet noen få kilometer fra Daniel Oduber lufthavn, noe som gjør det lett tilgjengelig.
 
Alle rommene har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, kjøleskap, safe, WiFi og egen balkong eller terrasse med utsikt over hagen.
 
Nyt det fantastiske klimaet fra bassenget eller slapp av i en hengekøye ved siden av bassenget, som er perfekt for å nyte utsikten og fotografere det lokale dyrelivet, inkludert fugler som naturlig lever i området. 
 
Når du er sulten, kan du besøke hotellets restaurant, som tilbyr nasjonale og internasjonale retter med fjellutsikt. 
 
Rinconcito Lodge er perfekt for familier og naturelskere som ønsker en ferie full av moro, avslapning og utforskning av Costa Ricas natur. 
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer