Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Shawandha Lodge

Shawandha Lodge

Costa Rica
Shawandha Lodge er en tropisk perle i naturskjønne Puerto Viejo. Denne unike lodgen er omgitt av frodig regnskog, elver og gylne karibiske strender, noe som skaper et uforglemmelig bakteppe for deg som søker eventyr og avslapning i en og samme opplevelse.
 
På lodgen bor du i rustikke bungalower som ligger i vakre omgivelser og tilbyr komfortable rom. Alle bungalowene har egen terrasse eller balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten og lytte til naturen. Rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, safe, myggnett, takvifte, kaffetrakter og bad med toalett og dusj. 
 
Restauranten på Shawandha Lodge serverer deilige retter med lokale råvarer og en rekke internasjonale smaker. Maten kan nytes i lodgens åpne spisestue med utsikt over hagen, noe som skaper en unik matopplevelse midt i naturen.
 
Shawandha Lodge tilbyr et spa med et bredt utvalg av velværebehandlinger for de som ønsker å slappe helt av. Du kan også ta en dukkert i et av lodgens to flotte bassenger, som er omgitt av palmer og planter og har en fantastisk utsikt over Costa Rica. Lodgen ligger heller ikke langt fra den fantastiske stranden Playa Chiquita.
 
Se frem til en opplevelse som knytter deg til Costa Ricas naturlige skjønnhet og kultur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer