Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel San Bada

Hotel San Bada

Costa Rica

Velkommen til Hotel San Bada, nabo til Manuel Antonio nasjonalpark og et steinkast fra Manuel Antonio-stranden. Dette sjarmerende hotellet innbyr til avslapping og naturopplevelser med utsikt over nasjonalparken og stranden.

Hotellrommene er vakkert innredet og har alle moderne bekvemmeligheter. Rommene har eget romslig bad med regndusj og hårføner. I tillegg har rommene egen balkong med utsikt over hagen eller jungelen, dobbeltseng eller to enkeltsenger med komfortabelt sengetøy, klimaanlegg, TV, minikjøleskap og WiFi.

Hotellet har tre bassenger, et familiebasseng med bar og restaurant, et terrassebasseng i 6. etasje med utsikt over nasjonalparken og havet, og endelig har hotellet også et barnebasseng ved siden av hovedbassenget. Hvis du har lyst til å trene, kan du besøke treningssenteret i 2. etasje. Du kan også organisere en koselig spadag med massasje, ansiktsbehandling eller manikyr/pedikyr. 

Hvis du blir sulten, kan du ta turen til hotellets resturant som serverer lokal og internasjonal mat. Du kan også ta turen til sushibaren i 6. etasje for deilig sushi, drikke og snacks med fantastisk utsikt.

Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer