Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Casa particular i Havana

Casa particular i Havana

Cuba

Hvis du bestiller en reise til Cuba med innkvartering på casa particular i Havana, kommer du til å bo i et koselig casa med god beliggenhet - oftest i den sjarmerende, gamle bydelen Havana Vieja. Herfra kan du lett gå på oppdagelse i den spennende hovedstaden.

Felles for alle våre casas i Havana er at du har eget soverom med eget baderom. Oftest vil det også være aircondition og adgang til felles terrasse eller balkong, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.

Vi velger alltid ut casas particulares av høy standard og med god beliggenhet. Men vær oppmerksom på at standarden generelt er anderledes på Cuba. Forbered deg derfor på å bo enkelt, men godt. Avstemmer du dine forventninger etter dette, er vi sikre på at du vil elske å bo i casa i Havana. Det er en fantastisk mulighet for å oppleve den cubanske gjestfriheten!

 

Vær oppmerksom på at bildene du ser bare er eksempler på hvordan et casa i BY kan se ut. Vi bruker ulike casas og derfor kan vi ikke garantere at du kommer til å bo på akkurat det casa som er vist her.

Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer